Back to All Events

Bliv klogere på dine relationer og dig selv: Systemiske opstillinger

Er du i en relation, hvor I bliver ved med at gentage det samme mønster?

Vil du gerne finde ud af, hvad der forhindrer dig i at gøre det, du drømmer om?

Har du et dilemma, du trænger til at få lidt afklaring på? 

- Så kom og prøv systemiske opstillinger med Carmen Dorethe Holmstrup hos Studio Ribe.

IMG_1071.jpg

Hvad er systemiske opstillinger?

Systemiske opstillinger har rødder i familieopstilling og organisationsopstilling udviklet af bl.a. Bert Hellinger. Systemiske opstillinger er en blid og dybt transformerende måde at lave forandringsarbejde på. Vi arbejder eksistentielt, erkendelses-baseret og systemisk. En effektfuld måde at forløse og forvandle handlings- og tankemønstre på et dybt plan.

*

*

Hvordan foregår en opstilling?

Hver deltager vil denne dag få lov at lave deres egen opstilling, hvori de andre deltagere bliver repræsentanter (man er altså aktivt med og observant hele vejen igennem og lærer også meget af andres opstillinger).
Når det bliver din tur, laver Carmen et lille kort interview for at finde ind til kernen af det, du ønsker at forandre. Vi finder i fællesskab ud af, hvad der skal ”stilles op”. Derefter vælger du repræsentanter fra gruppen til at repræsentere de dele, der er behov for i netop din opstilling. 

Nu får du så mulighed for at være vidne til processen. Carmen som facilitator går rundt og taler med de forskellige repræsentanter, og de taler indbyrdes og bevæger sig rundt på gulvet i dit system. Du har mulighed for selv at stille spørgsmål til dine repræsentanter og endda også komme ind og stå i din opstilling for at mærke effekten af processen.

*

*

Hvad kan jeg arbejde med i en systemisk opstilling?

Du kan arbejde med alle de temaer/dilemmaer, hvor du ønsker en forandring. Her er nogle eksempler:

  • Relationer

  • Helbred

  • Økonomi

  • Dilemmaer

  • Blokeringer

Det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænser.

*

*

Hvad kan systemiske opstillinger?

Der er ikke to opstillinger, der er ens. Derfor er det svært at sætte ord på, hvad der sker, men noget af det mange oplever er at få en ren fysisk og følelsesmæssig erkendelse med sig, som de kan bruge, når de møder lignende situationer i hverdagen efterfølgende. De fleste af os ved måske godt rent intellektuelt, hvad vores udfordring er og skyldes, men så længe vi ikke har koblet kroppen og følelserne på, så kan det være svært at se, hvordan vi skal bryde med det, vi er kørt fast i og skabe de forandringer, vi ønsker i vores liv.

 Er du blevet nysgerrig og har lyst til enten at prøve at få din egen opstilling eller måske være med som repræsentant for de andres opstillinger, så kom endelig og vær med til den første opstillings-dag hos Studio Ribe.

Vi arbejder under tavshedspligt, så vi trygt kan arbejde med vores udfordringer sammen og hjælpe hinanden som mennesker.

*

*

*

Praktiske oplysninger:

Dato: lørdag den 21. september

Tidspunkt: kl 9.30 – ca 16.00 (frokostpause fra kl 12-12.30)*
*Medbring selv frokost

Deltagere: Min 4, maks 6

INTRO PRIS: 350*
* Inkl. alt udstyr der skal bruges samt te, neskaffe, vand, frugt & snacks


Coach og facilitator: Carmen Dorethe Holmstrup
Vil du gerne vide mere inden du tilmelder dig, så skriv eller ring til Carmen: 23 71 44 92

11402586_10153317086570280_382978295958974829_o.jpg