Back to All Events

Cacao & Lydhealing Ceremoni

Cacao & Lydhealing Ceremoni

Healende lyde med instrumenter og musik som er brugt både til meditation & ceremonier over hele verden. Instrumenter og musik vil blive suppleret med den varmende & hjerte-åbnende Peruvianske ceremoniel cacao som er blevet brugt som medicin i det syd amerikanske helt tilbage til 1900f.kr.
Under lydhealingen vil du ligge, sidde, bevæge dig præcist som du har lyst til.

Cacao

Cacaoen som vi vil drikke til denne ceremoni, er 100% Peruviansk ceremoniel cacao, dyrket af Shamaner på hellig jord igennem mange generationer. Den er økologisk. Den vil blive serveret med vegansk mælk, lidt agave sirup, kanel & cayenne pepper.

Ceremoni

Vi kalder ind de 4 verdens retninger, plus Moder Jord, Skaberen og vores indre kraft. Vi vil derefter sætte vores intensioner for aftenen, hvad vi har lyst til at bringe ind i vores liv, om det er mere kærlighed, om det er et bedre eller vedvarende helbred. Der er ingen grænser for hvad du kan ønske for dig selv eller andre så længe, at det er fra hjertet.

For den bedste oplevelse af cacao medicinen anbefales det at faste 4 timer før ceremonien og undgå kaffe på denne dag.

Skærmbillede 2019-08-26 kl. 12.48.36.png

Lokation: Studio Ribe, Sønderportsgade 21 B

Dato: Lørdag 2.11

Tidspunkt: 18.00 - 21.00

Niveau: Alle

Facilitator: Mike Williams

Antal deltagere: mindst 6 maks 10

Pris: 250 kr

Medbring: Behageligt tøj, evt. lag og strømper til lydhealingen

Tilmelding: Til studioribe@gmail.com / 51932555 eller brug formularen


Mike Williams
Mike er en fantastisk facilitator og har skabt rammerne for mange dybe kakaoceremonier. Han er oprindeligt fra England men har boet mange år i Danmark og taler flydende dansk. Han er desuden utrolig dygtig og kreativ musikalsk - en kombination der giver en uforglemmelig og healende lydrejse.

Han skaber et sikkert og trygt rum så du fra starten af en ceremoni vil opleve en unik intimitet og et groundende nærvær.

Følg Mike her.

65822582_2604888252875372_8366990639325249536_o.jpg