Back to All Events

Yogini praksis med feminint flow, Yin, restituering, kvindecirkel og te-ceremoni

jpg.jpeg

Yogini praksis - en fysisk, mental og spirituel praksis for kvinder med mod på at dykke dybere i sig selv og i de feminine energier i og omkring os. Hvor mange klassiske yogaformer er udviklet udfra en mere lineær og maskulin model, vil vi i denne praksis bruge en cyklisk og feminin model.

*
*
En del af din betaling går til et godt formål, der hjælper børn og kvinder i den 3. verden, der har været udsat for Human Trafficking og sexslaveri. Læs mere om hjælpeorganisationen ‘Art to Healing’ nederest på denne side

*
*


Indhold i Yogini Praksis:
Vi starter med et feminint flow, hvor intentionen er blødere mere intuitive bevægelser guidet af et tantrisk åndedræt. Du guides til at lukke øjnene så meget som muligt og mærke mere end du tænker.
Efterfølgende det feminine flow vil vi dykke ned i Yin energien igennem restorative yin stillinger, som holdes i længere tid. Herefter en længere afspænding for krop, sind & sjæl.

Forvent en stærk og transformerende praksis samt gruppedeling, spirituelle og teoretiske indlæg. Flow, restituering, selvreflektion, tillid, tålmodighed og nærvær er nøgleord.

Efterfølgende den fysiske praksis, er der te ceremoni for dem der har tid & lyst.

Intentionen er at heale og nære den feminine energi i hver deltager og dermed i verden.


Praktisk info

Dato: Torsdag 24.10

Tidspunkt:  17.45 - 20.00

Lokation: Studio Ribe, Sønderportsgade 21B, 6760 Ribe

Målgruppe: Kvinder

Underviser: Line Fricke

Antal deltagere: mindst 5 maks 12

Pris: 200 kr
NB: kan kun betales KONTANT da pengene doneres til hjælpeorganisationen Art to Healing (læs mere nederst på siden).

*Prisen er inkl.:

- Alt udstyr
- Te ceremoni
- Vand og te i vores hyggelige reception


Tilmelding

Tilmeld dig via formularen herunder eller skriv til studioribe@gmail.com

Navn *
Navn

0e351b60e1d518dc513cdfbb44c77fcb+(1).jpg

Nogle hold / events hos Studio Ribe (fx Yogini Yoga Praksis m. feminint Flow) er en del af en større indsats for mere “Yoga in Action”. Yoga i aktion, er alle former for initiativer og tiltag, hvor vi globalt igennem yogaen prøver at give noget tilbage. Igennem økonomisk støtte til trængende i Indien eller andre steder i den 3. verden eller igennem gratis yogaundervisning til trængende i nærområdet. Yoga i aktion sker når vi på den anden side af måtten prøver at gøre en forskel for andre, med de resourcer og den energi vi nu engang hver især har i overskud.

Tidligere har vi støttet ROC - Rhythm of Change med donation til at starte et yogahold op for kvinder i Belize Central Prison og pt. støtter Line Fricke og Studio Ribe “Art to Healing” startet at Lines underviser Atira Tan. Læs mere herunder og sæt din egen støtteordning op - støt Art to Healing eller andre gode formål igennem din undervisning og yogapraksis.


Art to Healing by Atira Tan
Hjælpeorganisationen ‘Art to Healing’, laver traumeinformerede programmer inden for terapi, rådgivning, yoga og mindfulness for at hjælpe og helbrede børn og kvinder, der har været udsat for human trafficking, sexslaveri, udnyttelse og misbrug.
Min fantastiske Yogalærer Atira Tan startede ‘Art to Healing’ i 2005 og har siden dedikeret sit liv til at hjælpe kvinder og børn i slumkvarterer til at leve i frihed væk fra sexslaveri og udnyttelse.
Hun er en kæmpe inspiration på min yogarejse og hendes indsats for en bedre verden for især børn og kvinder er uvurderlig.

Flere af mine initiativer sender penge til Art to Healing og du kan også sende penge direkte - læs mere herunder og kontakt endelig Atira med dine ideer og initiativer.

Namaste Line <3

Læs mere om min lærer og guide Atira Tan her:  http://www.atiratan.com/

Læs mere om min lærer og guide Atira Tan her: http://www.atiratan.com/

Læs mere om hjælpeorganisationen Art to Healing her:  https://www.arttohealing.org/

Læs mere om hjælpeorganisationen Art to Healing her: https://www.arttohealing.org/