Back to All Events

Restituerende Yoga & Meditation i august


1-Mediyoga-Medisinsk-Yoga-Oslo-Asker-Drammen-Yogis-world-e1410273804403.jpg
513415142-612x612.jpg

August med Restorativ Yin Yoga & Meditation

4 Onsdage i august (8.8, 15.8, 22.8 og 29.8) kl 15.15 - 16.30

Deltag i Restorativ Yin Yoga & Meditation, hver onsdag sommeren over hos Studio Ribe. Praktiser at komme ned i gear, fokusere dit sind og afspænde din krop. Igennem nærende restorative stillinger og bevidsthed om vejrtrækningen, vil vores fokus være at genskabe balancen i krop og sind. I løbet af ugerne, vil vi benytte forskellige meditations-teknikker og vi afslutter hver gang med afspænding for restituering af krop, sind & sjæl.

Dette hold er en fantastisk kontrast til sommerens høje energi niveauer. Forvent en meditativ, healende & nærende praksis, hvor  alle  kan være med.


  • Restorativ Yin Yoga

En nærende praksis, hvor vi ofte benytter udstyr til at støtte vores krop i blide yogastillinger, hvorved vi virkelig kan give slip. Hver stilling holdes i op til 10 minutter. Effekten er dybt afstressende og kan medføre healing på flere planer.

  • Meditation

Meditation er en praksis af at skrue ned for det tempo, de fleste af os i den moderne verden lever i. Det er en praksis af at stoppe op. Det er ikke en praksis af at mestre noget eller af at skulle opnå noget men mere en praksis af først og fremmest bare at være. Herfra kan vi begynde at koncentrere og fokusere vores "monkey mind" ved hjælp af ældgamle teknikker. Effekten er afstressende, beroligende og et mere fokuseret sind. 

Du vil blive guidet igennem forskellige tekniker af instruktør Line Fricke og der vil være stilhed til selv-praksis under hver session. Vi afslutter hver time med en healende afspænding (Shavasana).

Der vil være udstyr, vand & iste i studiet - medbring bare behageligt tøj.

  • Pris:

100 kroner per gang/2 sommer yoga klip

  • Lokation: 

Studio Ribe, Sønderportsgade 21B, 6760 Ribe

  • Datoer:

08/aug

15/aug

22/aug

29/aug

  • Tilmelding anbefales men du kan også droppe ind.
    Tilmeld dig til studioribe@gmail.com / 51 93 25 55 eller brug formularen herunder
Navn *
Navn