Back to All Events

Foredrag i Nordisk Shamanisme

blotsten.jpg

Nordisk Shamanisme

 

Foredrag ved Den levende Tromme, Luna Heeschen-Gundesen

Oplev Nordisk shamanisme med et holistisk livssyn. Shamanisme er blevet dyrket over hele verden i før-religionernes tid og kan dyrkes uafhængig af religiøs overbevisning.

  • Foredraget afholdes onsdag d. 4.april 2018 kl.19.15 -20.45, hvor jeg vil fortælle om shamanismens rødder, praksis og rituelle redskaber (sang, stav, tromme, rasle, runer) og mine erfaringer gennem 16 år. Jeg vil komme ind på, hvad shamanismen kan bruges til; bl.a. for at opbygge kraft til at påvirke vore tanker og evner i dagligdagen. Efter pausen får publikum mulighed for at deltage i ”Galdr” – en kraftsang, der bevirker en opbygning af kraft og energi i krop og sjæl, som kan anvendes til energimæssigt set at påvirke sig selv og sin omverden.
     
  • Kurset vil forløbe over 4 onsdage med start d.11.april (11/4, 18/4, 25/4 og 2/5). Hver gang 1 1/2 time. kl.19.15 – 20.45.
    Her vil du høre mere om kraftdyr/guider, om de forskellige ånderiger; under/mellem/oververden, finde dit eget ”sted” i en meditation, hvor du kan opnå ro og kraft samt foretage en trommerejse. Sammen vil vi galdre en kraftsang og bruge sangen til en sejd (et ånderejse-ritual). Vi vil tale om runerne som kraftsymboler, lære hvordan de kan bruges til selvudvikling og -forståelse, se på islandske binderuner og sammensætte vores egen personlige binderune, fx ud fra vores navne og vi vil galdre på runernes navne. Endelig vil vi arbejde med ritual-forståelse og -opbygning, lære de forskellige redskaber at kende (stav, tromme, rasle, fjerfvifte og røgelse) og bruge vores nyerhvervede erfaringer i et afsluttende ritual med fokus på Sol, Måne, Moder Jord og healing. 

Praktiske detaljer

Lokalitet:
Sønderportsgade 21B, 6760 Ribe
Vi vil være gæster i hyggelige rammer hos Studio Ribe v/Line Fricke, , et yogastudie i hjertet af Ribe. Her er en hyggelig, intim sfære og en dejlig duft af olier i luften i de lyse lokaler.

Antal deltagere:
Kurset vil blive oprettet, når der er minimum 6 deltagere og vi vil være max 16 deltagere. Når det sker vil jeg gøre opmærksom på det via email eller facebooksiden Den Levende Tromme.

Tilmelding & kontakt:
via Den Levende Tromme på facebook eller email: luna@heeschen.dk
Tilmelding til foredraget opfordres, begrænset antal pladser

Pris:
Foredrag: 100 kr. 
Kursus 1 1/2 time x 4: 600 kr. betales samlet inden kursusstart.

Betaling kontant, mobilpay eller kontonr – kontakt for info.
Der er ingen refusion på indbetalt gebyr.

Prisen er inkl. alt udstyr som tæpper, puder, måtter. Og inkl vand/ te. 

”Helheden er større en summen af dens dele”.

Vel mødt! :-)

Mvh. Den Levende Tromme v/Luna Heeschen-Gundesen