Back to All Events

Holistisk Forårs-detox for krop, sind & sjæl - Workshop med Traditionel Kinesisk Medicin og Yin & Yang Yoga flow

Mærker du det også? Blomsterne springer ud, fuglenes sang bliver stærkere og stærkere, det bliver lysere, humøret løfter sig, solen får styrke. Kan du mærke, at energien er på vej tilbage? Hjælp den lidt på vej med en holistisk forårs-detox for krop, sind & sjæl. 

spring.jpg

Holistisk Forårs-detox med Yin & Yang Yoga

hos Studio Ribe

Som naturen omkring os lyser op af forår, så sker der også helt automatisk forandringer i os. Både fysisk, mentalt og spirituelt bliver vores systemer fra naturens side forårsklare. Men i en moderne hverdag med meget lidt tid sammen med Moder Natur kan det være svært at stille ind til naturens rytme.
Overgangen til en ny sæson kan forvirre vores systemer - måske vi stadigvæk har svært ved at komme op om morgenen, svært ved at finde energi til flere aktiviteter eller svært ved at holde de influenza-lignende symptomer i skak i denne tid. 
Måske vi mentalt føler os "tågede" og mangler klarhed.
Måske vi spirituelt ingen inspiration eller mening kan finde pt.  


Holistisk forårs-detox med Yin & Yang Yoga

Kom til holistisk forårs-detox hos Studio Ribe, hvor vi vil arbejde med at detoxe vores systemer på flere planer. Du vil blive guidet igennem, hvordan du kan klargøre dig fysisk, mentalt og spirituelt til at være den bedste version af dig selv i denne sæson.

  • Du vil blive introduceret til Teorien om de 5 elementer fra Traditionel Kinesisk Medicin (der udspringer fra teorien om Yin & Yang), hvor vi stiller ind på Træ elementet, der svarer til foråret
  • Du vil modtage notesbog til noter og forårs-intentioner - vi vil komme omkring tips til nye aktiviteter, små forandringer og typer af mad, vi hver især med fordel kan implementere i vores hverdag i denne sæson ifølge teorierne fra Traditionel Kinesisk Medicin
  • Vi vil praktisere fysisk Yin & Yang yoga (1.5 time) med fokus på især, at stimulere leveren & galdeblæren som er de vigtige og aktive organer i denne sæson. Du vil blive guidet igennem, hvad, hvordan & hvorfor inden yoga sekvensen slutter af med en dejlig afspænding og meditation
  • Vi vil dele erfaringer & tips over grøn smoothie fra GreenLiving med ingredienser, der har lever-udrensende effekt

Praktisk info

Dato: Lørdag 21.4

Tidspunkt: 9.30 - 12.15

Niveau: Alle - forvent fysisk aktiv yoga undervejs

Deltagere: mindst 6 maks 10 

Pris: 250 kroner

inkl. udstyr, te, notesbog, foredrag & fortællinger med anbefalinger, Yin & Yang Yoga & grøn smoothie

 

Spm eller tilmelding kan også ske til studioribe@gmail.com eller 51 93 25 55


Mere om TKM & instruktør Line Fricke

Traditionel Kinesisk Medicin (TKM) har en holistisk tilgang til mennesket og er en teori og et medicinsk system udviklet igennem mange tusind år i det oldnordiske Kina. TKM praktiseres stadigvæk den dag idag i Kina som forebyggelse og behandling af fysiske og mentale gener, ubalancer og sygdomme. Hovedessensen er mennesket i ét med naturen. 

I Traditionel Kinesisk Medicin er foråret starten på en ny cyklus - energierne udvider sig inden i og uden på - i naturen omkring os og inden i os. Det er vigtigt, at der er plads til udvidelsen og at den nye begyndelse kan ske fra et rent, klart, opryddet sted. Forårsrengøring, lever-detox, og nye ritualer gerne ude i naturen, er nogle af nøgleordene for en sund forårssæson med balance i krop, sind & sjæl. Igennem en holistisk forståelse af vores eksistens, kan vi finde mere balance i vores liv. Når vi tuner ind til naturen omkring os, tuner vi ind til os selv. 

Kom til holisitisk forårs-detox og stil ind sammen med Line Fricke hos Studio Ribe. En eftermiddag, hvor vores fokus er positive forandringer i hverdagen guidet af naturen og den ældgamle teori fra Traditional Kinesisk Medicin. 

IMG_1284.JPG

 

Line Fricke

Yoga Instruktør Line Fricke har boet 3 år i Shanghai, Kina, hvor hun udover det kinesiske sprog har studeret Traditional Kinesisk Medicin (TKM) med læge og forfatter Zhang Yifang. Dette på hobby basis og Line er på ingen måde læge eller udøver af TKM som behandling. Hun har selv brugt TKM som healing og forståelse af sig selv og lever selv efter mange TKM principper. Hun underviser derudover blandt andet i Yin Yoga - en Yoga stil der har Traditionel Kinesisk Medicin som grundsten.