Back to All Events

Flow State - en workshop med introduktion til flow yoga & stilheden der følger - med gæsteunderviser Anna Tikva Eskesen

43381144_903472339846002_2641850837789310976_n.jpg

Anna vender i påsken tilbage til Ribe og udbyder en ny workshop, der er for alle. Uanset yoga erfaring, kan du deltage i denne FLOW workshop med introduktion til Flow Yoga.

Flow State (Bevægelses meditation)

Genkender du følelsen af at blive så opslugt af dit projekt, at du slår hjernen fra og kører på autopilot? Når du opnår såkaldt “flowstate” gennem f.eks kunst, musik, skriverier eller havearbejde. Du har 100% fokus på det du laver og dine hænder kører på automatik. Du glemmer alt om regninger, deadlines og madpakker. Det samme kan du opnå igennem bevægelse, igennem flow yoga. I flow yoga er man i konstant bevægelse og bliver sjældent i en asana i længere tid. Man bliver ét med sin vejrtrækning og ét med sin krop. Synkroniserer bevægelse og åndedræt, slukker for tankerne, kommer ned i gear og overgiver sig til de indre vibrationer. I vil blive guidet af underviser Anna Tikva Eskesen, og der vil blive spillet musik undervejs.

Workshoppen vil starte og slutte med en kort guidet meditation, for at zoome ind, give slip på tankemylderet og forberede på at opnå flowstate. Alle kan deltage uanset alder, erfaring og fysik, da dette er er redskab til at koble hjernen fra og bare være til. Det handler hverken om at være smidig eller stærk, men at bevæge sig i takt til vibrationerne og turde overgive sig. Lad kroppen og sindet guide dig.

Workshoppen indeholder både teori, praksis & spm/diskussion. Vi slutter af med afspænding og derefter hygge i receptionen.


Praktisk info

Dato: Fredag, 19. april

Tidspunkt: kl 16:30-19:00

Deltagelse: 225 kr inkl alt udstyr, te & snacks *

*400 kr for begge Annas workshop (fredag & lørdag)

Pladser: min. 6, maks 11

Lokation: Studio Ribe, Sønderportsgade 21B, 6760 Ribe

Underviser: Anna Tikva Fievé Eskesen

Navn *
Navn

43382054_517120385429195_6665966513872175104_n.jpg

Yogi Anna Tikva Eskesen, har en lang baggrund inden for yoga og bevægelse. Anna er uddannet ved Yoga Shala Uddannelsen i Aarhus, og har de sidste par år undervist i diverse studier og på yoga retreats rundt i Europa.

Det er anden gang Anna besøger Studio Ribe og vi glæder os til at tage imod hende igen.