Back to All Events

Reiki 1: Forstærk eller væk din medfødte evne til at kunne videregive healing energi - weekend kursus med Padam Christo Blaak


  • Studio Ribe Sønderportsgade 21B 6760 Denmark (map)

Studio Ribe præsenterer endnu engang Reiki-1 kursus med Padam Christo Blaak.

Alle kan heale. Et Reiki-kursus kommer til at forstærke eller vække din medfødte evne til at kunne videregive healing energi. 


Kurset i Ribe foregår lørdag 2. februar og søndag den 3. februar, begge dage mellem kl. 10.00 og 17.00.

Efter weekenden vil du være i stand til at bruge denne kraftige, kærlige energi til dig selv og din egen vækst, men også vil du kunne videregive energien til andre: familie, venner, børn, klienter. Kurset kræver ingen forudsætninger.

Du lærer alle nødvendige håndstillinger for at kunne give healing til dig selv og andre og hører om forbindelsen mellem fysiske symptomer og følelsesmæssige årsager. På kurset er der guidede meditationer for at hjælpe dig i at slappe af og du lærer også Reikis historie at kende.

Reiki virker afslappende og genopretter balancen. Det giver ro i tankerne og er med til at forebygge eller helbrede ubalancer, fysisk som psykisk, akut som kronisk, små som store. Reiki er en meget konkret måde at give omsorg til dig selv og andre på, og tillige at forhøje livskvaliteten i din hverdag på alle områder.


Dem der har en længsel efter ”at komme hjem” kan ofte i Reiki genkende en energi de længe (og tit ubevidst) har søgt.

43879397_1903534096433156_8582371120232005632_o.jpg

Detaljer:

Lørdag den 2. febraur kl. 10-17

Søndag den 4. februar kl. 10-17

Et Reiki-1 kursus koster 2200 kr. 

Spørgsmål & tilmelding:

Padam Christo, 50 80 40 01, info@christo.dk


Efter tilmelding får du en bekræftelse med flere oplysninger ang. weekenden.


Om Padam Christo Blaak

Padam Christo Blaak har undervist i healing i mere end
25 år. Han er oprindelig fra Holland, men bosat i Danmark. Han bliver betragtet som en underviser med begge ben på jord, og blander respekt for den ”usynlige” energi med humor, og masser af eksempler fra sin egen praksis, bl. andet hans erfaringer med behandling af folk med depression og livstruende sygdomme.

Læs mere: www.christo.dk

Skærmbillede 2017-12-13 kl. 11.43.13.png

Om Reiki Healing

Alle kan heale. Et Reiki-kursus kommer til at vække din evne til at kunne videregive healing energi.

Efter weekenden vil du være i stand til at bruge denne kraftige, kærlige energi til dig selv og din egen vækst, men også vil du kunne videregive energien til andre: familie, venner, børn, klienter.
Kurset kræver ingen forudsætninger.

Du lærer alle nødvendige håndstillinger for at kunne give healing til dig selv og andre og hører om forbindelsen mellem fysiske symptomer og følelsesmæssige årsager. På kurset er der guidede meditationer for at hjælpe dig i at slappe af og du lærer også Reikis historie at kende.

Reiki virker afslappende og genopretter balancen. Det giver ro i tankerne og er med til at forebygge eller helbrede ubalancer, fysisk som psykisk, akut som kronisk, små som store. Reiki er en meget konkret måde at give omsorg til dig selv og andre på, og tillige at forhøje livskvaliteten i din hverdag på alle områder.
Dem der har en længsel efter ”at komme hjem” kan ofte i Reiki genkende en energi de længe (og tit ubevidst) har søgt.