Back to All Events

Reiki 2: Fordybelse af din kontakt med Reiki-energien - weekend kursus med Padam Christo Blaak


  • Studio Ribe Sønderportsgade 21B 6760 Denmark (map)

Har du brugt Reiki i mindst tre måneder – givet til dig selv og/eller andre – og ønsker du en fordybelse af din kontakt med Reiki-energien, så kan du komme med på et Reiki-2 kursus.

Dine evner vil afgjort blive stærkere.

For at komme med på Reiki-2, skal du være indviet i Reiki-1 af Christo Blaak eller en anden Mester fra Reiki-Alliancen.


I Reiki-2 får man tre teknikker, som virker som nøgler til forskellige energifelter indenfor Reiki. Et Reiki-2 kursus består af, at lære, øve og blive fortrolig med disse nye ”redskaber”.  Alle Reikisymboler kan bruges både til en selv og til andre, og man kan med dem ”arbejde” mere fokuseret end med Reiki-1, hvor energien strømmer mere dér hvor der er brug for. Mulighederne med symbolerne er ubegrænsede og du kan læse mere om indholdet her.


Detaljer:

Lørdag den 19. oktober kl. 10-17

Søndag den 20. september kl. 10-17

Et Reiki-2 kursus koster 4500 kr. 

2 dages weekend kursus: Reiki 2 - fordyb din kontakt med Reiki energien med Padam Christo Blaak, der gæster Studio Ribe

Spørgsmål & tilmelding:

Padam Christo, 50 80 40 01, info@christo.dk


Efter tilmelding får du en bekræftelse med flere oplysninger ang. weekenden.


Om Padam Christo Blaak

Christo har undervist i healing i 25 år. Han er oprindelig fra Holland, men bosat i Danmark. Han bliver betragtet som en underviser med begge ben på jord, og blander respekt for den ”usynlige” energi med humor, og masser af eksempler fra sin egen praksis, bl. andet hans erfaringer med behandling af folk med depression og livstruende sygdomme"

Skærmbillede 2017-12-13 kl. 11.43.13.png

Om Reiki Healing

Alle kan heale. Et Reiki-kursus kommer til at forstærke din evne til at kunne videregive healing energi.

Efter weekenden vil du være i stand til at bruge denne kraftige, kærlige energi til dig selv og din egen vækst, men også vil du kunne videregive energien til andre: familie, venner, børn, klienter.
Kurset kræver ingen forudsætninger.

Du lærer alle nødvendige håndstillinger for at kunne give healing til dig selv og andre og hører om forbindelsen mellem fysiske symptomer og følelsesmæssige årsager. På kurset er der guidede meditationer for at hjælpe dig i at slappe af og du lærer også Reikis historie at kende.

Reiki virker afslappende og genopretter balancen. Det giver ro i tankerne og er med til at forebygge eller helbrede ubalancer, fysisk som psykisk, akut som kronisk, små som store. Reiki er en meget konkret måde at give omsorg til dig selv og andre på, og tillige at forhøje livskvaliteten i din hverdag på alle områder.
Dem der har en længsel efter ”at komme hjem” kan ofte i Reiki genkende en energi de længe (og tit ubevidst) har søgt.

Læs mere: www.christo.dk