Back to All Events

Yoga & Meditation på Samsø: 4 dages forårs-retreat på smukke Samsø med Julie Sichlau og Line Fricke


Forkæl dig selv med en forlænget weekend med os på Samsø og tag et pusterum fra hverdagen hjemme. I Mellem-rummets yogashala handler alt om ro, stilhed og stemning!

Web_LineogJulie.jpg

I Store Bededagene fra den 26. - 29. april 2018 inviterer Art of Heart Yoga/ Julie Sichlau sammen med Line Fricke/Studio Ribe dig med til Yoga- og Meditationsretreat.

Vi glæder os til endnu engang at tage turen til Samsø og tilbyde en mangfoldighed af fantastiske yogaoplevelser. Du får mulighed for at avancere i din yogapraksis, udforske dig selv og få inspiration til en mere balanceret livsstil. Samtidig får du rig lejlighed til at slappe af, afstresse kroppen og nyde den fantastiske natur.


IMG_3067.JPG
IMG_3128.JPG

PROGRAM

Det daglige program indeholder en masse yoga og meditation, som fremmer bevidsthed, velvære og styrke i dig. Om du ønsker at fordybe dig i det dynamiske, legende flow eller om dit fokus ligger i yogaens blide, nærværende meditation er op til dig. Du vil få mulighed for begge dele på dette retreat.

Vi starter først på morgenen med vejrtrækningsøvelser og meditation, mens vi stadig er i den dybe indre ro fra søvnen. Efter en lækker, frisk morgenmad og tid til fordøjelse vil vi blive udfordret i et dynamisk flow med en uformel, legende attitude, efterfulgt af frokost. Efter frokost er der tid til at nyde haven, gå en lang tur ved stranden eller bare slappe af i de skønne omgivelser i Mellem-rummet. Om eftermiddagen fortsætter vi vores yogapraksis med læring fra yogaens mystiske verden, med leg igennem avancerede stillinger og med fordybelse i yogateknikker.

Alle niveauer er velkomne, og retreatet er især for dig som ønsker at fordybe dig i din yogapraksis, udforske og udfordre dig selv og skabe mere balance i dit liv.


ET MAGISK STED

Mellem-Rummet på Samsø skaber de perfekte rammer for retreatet. Den trelængede gård er et smukt og charmerende opholdssted for alle, som søger velvære, ro og balance. Gården er omgivet af en smuk have med en lille sø og et bålsted. Stranden ligger i gåafstand fra gården.

Vi laver yoga i gårdens lyse og rummelige lade med højt til loftet, frilagte bjælker, ovenlys og udsigt til naturen. Yogasalen skaber et fristed for en magisk og enestående yogaoplevelse.

Under hele opholdet vil stedets personale sørge for, at vi bliver forkælet med nærende økologisk, vegansk mad, frugt, snacks, smoothies, kaffe og te.

Læs mere om Mellem-rummet www.mellem-rummet.dk

På retreatet har du muligheden for virkelig at komme væk fra hverdagen og du har muligheden for både at være helt dig selv og fordybe dig, eller være social i gruppen i de tiltalende omgivelser som stedet faciliterer.

IMG_3340.JPG
IMG_3333.JPG
IMG_3330.JPG

PRIS

Enkeltmandsværelse: kr. 4.875 – Early bird inden 15. januar: kr. 4.625
Deleværelse med 2 senge: kr. 4.575 – Early bird inden 15. januar: kr. 4.325
Deleværelse med 3 senge: kr. 4.125 – Early bird inden 15. januar: kr. 3.875

Depositum ved tilmelding 1.500 kr. (indbetales ved tilmelding)

Prisen inkluderer yogaundervisning op til 3 gange om dagen (fysisk, mental og spirituel) samt en særlig event lørdag aften, yogaudstyr, 3 overnatninger, fuld forplejning med den lækreste økologiske, vegetariske mad fra lokalområdet, te, frugt og snacks i løbet af dagen, sengelinned og håndklæder. Der er yogamåtter og udstyr på stedet, men du er velkommen til at tage din egen yogamåtte med, hvis du foretrækker. Transportomkostninger til og fra Samsø er ikke inkluderet i prisen.

BOOK DIN PLADS NU ELLER ANMOD OM MERE INFO:

artofheartyoga@gmail.com

www.artofheartyoga.com