Back to All Events

Yin Yoga Søndags Workshop

  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)

Tjek ud fra weekendens gøremål og dagligdagens ræs når Studio Ribe denne søndag inviterer til Yin Yoga Søndag. Instruktør Line Fricke vil guide dig igennem workshoppen og dele elementer af Yin Yoga som du kan tage med fra måtten og ud i hverdagen.

Vi slutter af med en lang afspænding der efterlader os balancerede og med mere ro i krop & sind til en god start på en ny uge.

100 kroner for deltagelse inkl. te og udstyr (maks 10 pladser med fokus til den enkelte)


YIN YOGA

På denne workshop bliver du introduceret for Yin yoga filosofien og igennem blide men dybere stillinger der holdes i længere tid skaber vi større bevægelighed i kroppens lag. Vi reducerer undervejs mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en travl hverdag.