Back to All Events

Fuldt booket - Restorativ Yoga & Levende Klaverspil for hjertets energi - Juleversion med blide juletoner og blid yoga der tilsammen balancerer krop & sind

  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)

December er måske den tid på året, hvor yoga & mindfulness er allermest tiltrængt og hvor vores praksis kan vise sig virkelig at kultivere den den fred og balance vi har brug for i os selv. Julen bringer med sig en masse traditioner, der på både godt og ondt påvirker os: der er spændingen & for-travletheden, der er hyggen & vintermørket, der er den lækre julemad & der er ofte for meget af det gode, der er de glædelige familie-gensyn & de knap så fredfyldte stunder når vi bruger for meget tid med dem, der ofte udfordrer vores tålmodighed allermest... 

Til denne yoga event vil vi kultivere hjertets energi: energierne af medfølelse, tålmodighed, forståelse og kærlighed. Både i forhold til os selv, dem vi holder af og dem vi ikke har mødt endnu.  

31865667_l.jpg

Studio Ribe inviterer til Yin Yoga & Levende Klaverspil - juleversion hvor vi vil introducere yoga filosofi, vejrtrækningsøvelser, visualiseringer og chanting - som alt sammen vil hjælpe os til at nå ind til og mærke vores hjertes energi.

Vi vil opleve blide juletoner fra klaveret og blide yoga stillinger, der holdes i op til 10 minutter (kendt som restituerende yoga stillinger).

Vi skaber balance både fysisk & mentalt, hjælper til at energierne lades op og tillader julefreden at sænke sig indefra.

En oplevelse for krop, sind & sjæl.

Vi slutter yogaeventen af med Yoga Nidra lang afspænding, der efterlader os med fornyet fysisk og mental energi.

Alle kan være med, vi tager yogaen i vores eget tempo.


PT. FULDT BOOKET!

Praktisk info

Dato & tid: 
Lørdag 22.12 kl 10.00 - 13.00

Deltagelse: 250 kroner
inkl. chai te, jule snacks & lån af udstyr  

Pladser: min 6, maks 10 pladser

Adresse: Sønderportsgade 21 B, 6760 Ribe

Underviser: Line Fricke

Klaver: Karsten Hesse


 
Fotolia_125617063_Subscription_Monthly_M.jpg
Peace-Quotes-43.jpg

Restorativ Yoga

Med yogaens blide stræk, løsner vi op for kroppens netværk af bindevæv og skaber øget mobilitet i kroppen. Igennem fysisk forløsning skaber vi grundlaget for forløsning af følelsesmæssige traumaer. Vi kan hver især arbejde i dybden med vores lag af følelser som angst, vrede og sorg som den fysiske krop husker selv om vores bevidsthed har givet slip. Klaverets toner hjælper processen og skaber nye positive følelser til krop & sind. Vi slutter yogaeventen af med en lang afspænding der efterlader os med fornyet fysisk og mental energi.

Yoga Nidra

Eventen byder på en afsluttende Yoga Nidra (Yoga Søvn), hvor vi igennem guidet afspænding vil finde dyb bevidst hvile. Det siges, at 30 min Yoga Nidra kan give samme effekt som 4 timers dyb søvn.