Back to All Events

EVENTEN ER FULD! Yin Yoga & Live Klaverspil - Juleversion med blide juletoner og blide stræk der tilsammen balancerer krop & sind

  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)

December er måske den tid på året, hvor yoga er allermest tiltrængt og hvor vores praksis kan vise sig virkelig at bringe den fred og balance vi har brug for. Julen bringer med sig en masse traditioner, der på både godt og ondt påvirker os: der er spændingen & for-travletheden, der er hyggen & vintermørket, der er den lækre julemad & der er ofte for meget af det gode, der er de glædelige familie-gensyn & de knap så fredfyldte stunder når vi bruger for meget tid med dem, der ofte udfordrer vores tålmodighed allermest...  

31865667_l.jpg

Studio Ribe inviterer til Yin Yoga & Live Klaverspil - juleversion med blide juletoner fra klaveret og blide stræk der tilsammen balancerer krop & sind i den travle juletid.

En oplevelse for krop, sind & sjæl.

Vi slutter yogaeventen af med en lang afspænding, der efterlader os med fornyet fysisk og mental energi. Der er herefter julehygge i receptionen.

Alle kan være med, vi tager yogaen i vores eget tempo.


 
Fotolia_125617063_Subscription_Monthly_M.jpg
Peace-Quotes-43.jpg

Eventen er fuld. 


Yin Yoga & Restorativ Yoga

Med Yin yogaens blide stræk, løsner vi op for kroppens netværk af bindevæv og skaber øget mobilitet i kroppen. Igennem fysisk forløsning skaber vi grundlaget for forløsning af følelsesmæssige traumaer. Vi kan hver især arbejde i dybden med vores lag af følelser som angst, vrede og sorg som den fysiske krop husker selv om vores bevidsthed har givet slip. Klaverets toner hjælper processen og skaber nye positive følelser til krop & sind. Vi slutter yogaeventen af med en lang afspænding der efterlader os med fornyet fysisk og mental energi.