Back to All Events

1 plads tilbage - Yin Yoga & Live Klaverspil

  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)

Efteråret er tiden til at give slip; som træerne giver slip på bladene skal vi også give slip. Give slip på ting, der ikke længere tjener os. Sorg, skyld, vrede. Ting fra fortiden, der tynger os både fysisk & mentalt. Igennem vores yoga praksis kan vi blive bevidst om de ting vi måske ubevidst bærer rundt på - og praktisere at give slip. Udånding for udånding. Hvad vil du give slip på i dette efterår? 

restorative autumn.jpg
Yoga+for+Fall.jpg
2016-Autumn-Intensive-Autumn.jpg

Studio Ribe inviterer til event med Restorativ Yin Yoga & Live Klaverspil: en kombination af forløsnende yin yoga & fornyende klaverspil. En oplevelse for krop, sind & sjæl.

Vi slutter yogaeventen af med en lang afspænding der efterlader os med fornyet fysisk og mental energi. Der vil herefter bliver serveret Yogi te i receptionen. Alle kan være med, vi tager yogaen i vores eget tempo.


Deltagelse: 150 kroner inkl. te & lån af udstyr -  maks 10 pladser på hver session med fokus til den enkelte. Tilmelding er bindende.

studioribe@gmail.com / 51 93 25 55


Yin Yoga & Restorativ Yoga

Med Yin yogaens blide stræk, løsner vi op for kroppens netværk af bindevæv og skaber øget mobilitet i kroppen. Igennem fysisk forløsning skaber vi grundlaget for forløsning af følelsesmæssige traumaer. Vi kan hver især arbejde i dybden med vores lag af følelser som angst, vrede og sorg som den fysiske krop husker selv om vores bevidsthed har givet slip. Klaverets toner hjælper processen og skaber nye positive følelser til krop & sind. Vi slutter yogaeventen af med en lang afspænding der efterlader os med fornyet fysisk og mental energi.