Back to All Events

Fuldmåne Event: Yoga, Meditation og healende krystaller

 
why-we-do-not-do-yoga-on-full-moon.jpg
 

Som noget nyt i 2019 inviterer Studio Ribe til en praksis fyldt med spirituel energi:

Fuldmåne Yoga & Krystal event

Fuldmånen er fyldt med stærke, kreative og magiske energier, som kan hjælpe os til at give slip på det der ikke længere tjener os, heale gamle sår på sjælen og fejrer det vi har at være taknemlige for i vores liv.
Sammen vil vi praktisere en blid Yoga månehilsen (en sekvens af yogastillinger) for at ære månen og bringe vores krop & sind sammen i en afspændt forening. Afslutningsvist kommer klimaks på vores aften: en længere fælles-meditation, hvor vi bruger de stærke energier til at skabe en dybere forbindelse til os selv og den universelle livsenergi.

Til denne event vil vi bringe de stærke energier fra krystaller ind i vores praksis. Du vil blive introduceret til udvalgte krystallers individuelle kvaliteter af en certificeret krystal-healer, udvælge din egen krystal som du kan bruge igennem praksissen og herefter tage med dig hjem til fremtidig praksis.

Krystal-healeren vil bygge et krystal “grid”/gitter, der gør energierne omkring vores praksis endnu stærkere.

download (1).jpeg

Praktisk info

Dato & tid: 
Søndag 20.1 kl 16.30 - 18.30

Niveau: Alle
- forvent at en del af eventen er fysisk praksis

Deltagelse: 200 kroner
inkl. krystal, te, snacks & lån af udstyr  

Pladser: min 6, maks 12 pladser

Adresse: Sønderportsgade 21 B, 6760 Ribe

Underviser og yogaformidler: Line Fricke

Krystal healer: Eva Birk

studioribe@gmail.com / 51 93 25 55

Nb: din plads er først sikret efter bekræftelse og derefter modtaget betaling.

quarts-holding.jpg