Back to All Events

EVENTEN ER FULD. Søndags Fuldmåne Yin Yoga & Yoga Nidra (Yoga Søvn)

Start december med at tage dig tid til dig selv og deltag i en inspirerende fuldmåne yoga event. Vi tjekker ind med os selv og ind med naturens rytme når vi byder velkommen til decembers fuldmåne, der er kendt som "de lange nætters fuldmåne".

winter-full-moon_full_width.jpg

Stop op og praktiser at "pille lagene af"

Fuldmånen er symbol på "illumination" / oplysthed og det fulde potentiale. Igennem meditation, Yin Yoga stillinger (stillinger vi holder i længere tid) og Yoga Nidra (yoga søvn) giver vi os selv lov til at stoppe op og vi praktiserer at komme dybere. Dybere ind i vores egen bevidsthed og tættere på kilden til vores eget indre potentiale. Hvad inspirerer dig, hvad motiverer dig, hvad har du i virkeligheden brug for når alle lagene af det moderne samfund og den moderne livsstil bliver "pillet af"? Lag som larm, forventninger, etikette, roller, vaner... 

Det kan være en hård praksis at skærpe vores bevidsthed når vi undervejs bliver konfronteret med os selv og vores individuelle udfordringer - fysiske som mentale. Med denne praksis ærer vi os selv og vores fulde potentiale og vi afslutter vores praksis med 30 minutters restituerende Yoga Nidra (yoga søvn), pakket godt ind i tæpper og puder. Det siges 30 minutters Yoga Nidra svarer til 4 timers søvn.  

Du vil kunne nyde resten af denne 1. søndag i advent med en unik ro i krop, sind & sjæl. Tag det mentale overskud med hjem til familien og lad december-hyggen begynde!

Kom og bliv inspireret af månesnak. Kom og mærk dig selv igennem meditation og yoga stillinger. Kom og find ro i krop & sind med en lang Shavasana i form af Yoga Nidra også kendt som yoga søvn (vores ultimative restituering, hvor vi afspænder hele kroppen).


Niveau: Alle

(Meditation, yin yoga stillinger, yoga søvn )

Pris: 150 kroner inkl. te, forfriskninger og alt udstyr

Antal: Min 6 personer, Max 10 personer

Dato: Søndag 3. december 

Tidspunkt: 15.00 - 17.00

EVENTEN ER FULD - SKRIV FOR AT KOMME PÅ EMAIL LISTE OG HØR OM NÆSTE YOGA EVENT

51 93 25 55 / studioribe@gmail.com