At rejse. At forlade komfort zonen. At Leve

Jeg har, som folk er flest, altid elsket at rejse. Men min virkelig store passion for opdagelse & udforskelse (vs. sol-pool-strand ferier) kom da jeg i 2012 blev inviteret til Kina af en fjern slægtning. Jeg havde forinden studeret 1 år i London, var lige kommet hjem fra et 6 mdr internship i New York og havde ikke fundet mig på plads tilbage i København endnu, hvor specialet og afslutningen på min kandidatuddannelse på Handelshøjskolen ventede... Jeg trængte i den grad til bare at gøre noget anderledes. Så trods min ide om at jordhuler og mangel på civilisation ventede mig i Østen tog jeg springet ud af komfortzonen. 

Med specialet under armen endte jeg i Kinas millionby Shanghai. Jeg blev i Kina i 3 år og det var den mest spændende tid i mit liv. Det blev også starten på en tilværelse, hvor livet i sandhed bliver bedre og bedre hver eneste dag. Det takker jeg Østens visdom for, min bedre halvdel Leon og ikke mindst alle mine og vores rejser ud af komfort zonen. Der hvor man kan mærke at man lever!

Her deler jeg mine rejse-blogs som jeg har skrevet løbende de sidste 3-4 år som expat i Kina og rejsende i Østen! Jeg håber at de kan inspirere dig lige så meget som de skaber glæde hos mig at gen-læse. Du er altid velkommen med spørgsmål!


New Zealand 2016


Australia 2015 - 2016


Indonesia 2015


Shanghai & Get-aways 2014-2015


China Trips 2014-2015


Taiwan 2014