Billedserie: Fra Sønderportsgades Produkt & Marskandiser forretning til Yoga Studio Ribe - 1 års fødselsdag

I anledningen af, at Studio Ribe fejrer 1 års fødselsdag denne uge er der lidt sødt & sædvanlig hygge på programmet i studiet.

Derudover ser vi her tilbage på året der gik (og endnu længere faktisk, da lokalerne husede "Sønderportsgades Produkt & Marskandiser forretning" - gad vide hvornår det var og hvad er en Marskandiser i det hele taget... Siden hen var der sadelmager, hudplejeklinik, køreskole og måske du kan huske der har været andet i huset her der dateres tilbage til 1500 tallet... 

Ja masser af liv og ånd i Sønderportsgade 21B og det mærker vi også idag. Et smukt sted at praktisere yoga, at stoppe op, at tune ind, at passe bedre på os selv således, at vi kan passe bedre på hinanden. 

1 år er gået og herunder en lille billedserie fra starten, hvor jeg første gang så lokalerne med mine søde udlejere, til den dag hvor vi testede lokalernes kapacitet med 16 mænds deltagelse i et event (!), til indretningen af det nuværende studie som du kender det (eller kan komme til, du er mere end velkommen til at starte en praksis her). 

Tillykke til Yoga Studio Ribe og tak til alle jer der praktiserer.

I gør verden til et bedre sted, for vi må starte med os selv.