Månedens 100% naturlige æteriske planteolie: Økologisk Lavendelolie - beroligende, antiseptisk og cellefornyende virkning

Slip dig selv, dine sanser, dine lunger, dine omgivelser (børn!) fri fra kemikalier på kroppen og i hjemmet. Skån miljøet, skån dig selv, det hele hænger sammen!

Nu kan du købe æteriske planteolier hos Studio Ribe. Og jeg hjælper selvfølgelig med "hvordan & hvorledes" hen af vejen. Lad os skabe bevidsthed om mere bevidste valg for os selv og vores omverden sammen.

Månedens 100% naturlige æteriske planteolie: Økologisk Lavendelolie - beroligende, antiseptisk og cellefornyende virkning.

Økologisk lavendelolie 79 kroner

Økologisk lavendelolie 79 kroner

Duftlampen i sten koster 199 kr (fås også i porcelæn eller keramik til 149 kr)

Duftlampen i sten koster 199 kr (fås også i porcelæn eller keramik til 149 kr)


Min personlige brug af lavendel-olie:

- Hudpleje: Nogle dråber blandet i vegetabilsk olie til huden (jeg bruger især abrikos & kokosolie)

- bekæmpelse af søvnbesvær/finde ro: En dråbe under hovedpuden eller i gardinerne i soveværelset mod søvnbesvær eller blot for at finde ro (og god duft i soveværelset)

- Miljøvenligt og naturlig tøjvask: Nogle dråber sammen med allergivenlig parfumefri vaskepulver for rent lavendel-duftende vasketøj (jeg har netop vasket øjenpuder og tæpper hos Studio Ribe således)

- Rengøring: Et par dråber på Støvsugeposen så det dufter af en blomstereng efter rengøringen eller i en forstøver med vand som naturligt rum-opfrisker

- Aroma terapi & duft: Et par dråber sammen med vand i en smuk keramisk duftlampe (kan købes hos Studio Ribe fra 139 kroner) for dejlig duft i stuen, køkkenet, badeværelset når du vil

lavender-uses-oil.jpg

Mere om æteriske olier:

De æteriske olier findes i mange lægeplanter, i frugtskaller, i barken på bestemte træsorter og i visse blomster. Olierne udvindes fortrinsvis ved vanddamp-destillation af de friskhøstede planter eller ved presning af skallen. Udvinding er en omkostningsfuld proces, hvor der indgår store mængder planteolie.

Rene æteriske olier er 100% naturlige planteolier og de er derfor koncentrerede og anvendes dråbevis eller i små mængder. Æteriske olier bruges ikke ufortyndet på huden, men fortyndes med f.eks. vegetabilsk olie til krops- og massageolie. De kan anvendes i næsten alle former for naturkosmetik og til aromaterapi, samt som smagsgivere i slik.

Vil du vide mere må du altid spørge mig og det jeg ikke ved, vil jeg finde ud af. Ligeledes kan jeg bestille olier hjem som du mangler, selv hvis de ikke er på mine hylder.