FULDT BOOKET! Påske Yoga Skærtorsdag 10-12: Balance for krop, sind & sjæl hos Studio Ribe

Så er det påske! Og det betyder for mange: ferie & fridage! For mig er Yoga frihed så der skal selvfølgelig yoga på skemaet i løbet af disse dejlige forårs-dage. Udover mine nye faste yoga forløb der starter op denne uge afholder jeg Skærtorsdag en yoga event med mulighed for drop-in - skal du med?

Namasté!

Line Fricke


PÅSKE FLOW YOGA 

Dato & Tid: Torsdag den 13.4 kl 10-12

Sted: Studio Ribe

Niveau: Mellem (begyndere velkomne)

Pris: 100 inkl. te og lån af udstyr

Beskrivelse:

Påske Yoga - for balance i krop, sind & sjæl. Vi starter med fundamentet og går igennem de forskellige dele af yogaens centrale elementer i dette Påske-flow. Begyndere bliver guidet og øvede bliver udfordret. Vi arbejder både med fysiske øvelser, meditation og vejrtrækning så du forlader måtten med en unik følelse af fred til resten af den dejlige påske.

FULDT BOOKET