PRACTICE NOW: New Danish Video Blog (Danish only)

Oh yes, nu er jeg sprunget ud i video-blogging! =)

Som et led i mine ny-opstartede yoga-terapi forløb og timer på forskellige lokationer i det danske land har jeg besluttet at starte en dansk yoga video-blog op. Det bliver en ugentlig video med dele af den yoga jeg har undervist i den pågældende uge - på dansk. Videoen giver dig der er min elev mulighed for at praktisere videre derhjemme eller praktisere en del af det du er gået glip af hvis du har misset ugens timer. Andre der har interesse i yoga-terapi for krop, sind & sjæl er velkommen til at bruge videoerne - måske til inspiration for forskellige øvelser. Husk på altid at mærke efter i din egen krop under yoga praktisering - vi er alle forskellige så lyt til din krop og juster stillingerne så de passer til dig og det du nu kommer med i bagagen.

Du finder ugens video i slutningen af ugen under "Practice Now"

Denne uge har jeg fokuseret på

  • Meditation: finde ro til at ankomme fysisk og mentalt på yoga-måtten
  • løsne op for skuldre, hofter og led
  • finde komfort, styrke og integritet i stillingerne
  • give slip og overgive os

Her er dele af denne uges klasser og dermed også min første yoga video blog. Den er lidt lang - jeg planlægger at lave videoerne max 30 minutter men denne er en basis praksis man altid kan vende tilbage til. Sig til hvis du har kommentarer, forslag eller spørgsmål =)        //

Hello Yoga Friends

As part of my current yoga therapy sessions at various locations in Denmark I've decided to start a home-video blog IN DANISH ONLY sorry! It's a weekly video where my students can home-practice some parts of the class I've physically been teaching that same week. And anyone else interested is welcome to try out some slow-paced yoga therapy for body, mind & spirit with me guiding the practice from my home in Ribe. Remember to listen to your body during your practice - we're all different so adjust the postures to your body along the way.

This week I've been focusing on

  • meditation: find peace of mind and allow ourselves to arrive mentally at our yoga mat
  • loosing up shoulders, hips and joints
  • finding comfort, strength and integrity in our postures
  • letting go and surrender

Above you'll find part of the class and my first weekly yoga video blog. This one is at the long end of the spectrum - I'm aiming to make my weekly video max 30 minutes but this first one is a basic practice you always can return to and combine with newer yoga poses in the future. Enjoy and let me know if you have any comments, suggestions or questions.