New Schedule (DANISH POST) - Nyt skema: Shanti Yoga i Ribe, Esbjerg & Rødding


 

Yoga i Rødding: Stræk dig til et bedre liv med Klink for Fysioterapi og Shanti Yoga

Nyeste skud på "Shanti Yoga stammen" er mit samarbejde med Klinik for Fysioterapi i Rødding hvor vi onsdag i denne uge starter et 10 ugers yoga forløb op: "Stræk dig til et bedre liv". Efter vores initiativ blev dækket af Rødding Ugeavis har vi oplevet stor interesse og jeg glæder mig til at starte nye hold op. Og ikke mindst til at gøre mit for at skabe mere livs-kvalitet hos dem med små & store skavanker (det er vel mere eller mindre os allesammen....).

 

 

 

Der er stadig et par pladser tilbage så interesserede kan ringe til Klinik for Fysioterapi for tilmelding: 74 84 25 26


Yoga i Fitness World Ribe og Esbjerg: Gentle Flow

Jeg underviser nu fast i Fitness World Ribe hver uge. Stilen er "Blidt flow" med både plads til Yin & Yang (Dvs. Yin: dybere stræk i "statiske" stillinger og Yang: dynamisk flow med hurtigere tempo).

  • Mandag 9.15 - 10.15
  • Tirsdag 18.05 - 19.05
  • Onsdag 9.45 - 10.45

 

Jeg er indtil videre afløser hos Fitness World i Kongensgade Esbjerg.

 


 

Open Air Yoga i Ribe Ferieby

Udover mine nye timer og undervisningssteder underviser jeg september ud hver tirsdag & torsdag morgen 8.30 -9.30 Open Air Yoga i haven ved Ribe Byferie... Som jeg har gjort hele sommeren over =) Yoga under åben himmel er nu det mest magiske så lad os benytte os af det sidste af den danske (sen)sommer. Håber vi ses.

 

 

NAMASTE!