Yoga Retreat 2017: Dansk Yoga Retreat på Samsø i Store Bededagsferien 2017 med Line Fricke og Julie Sichlau

I foråret 2017 er jeg 1 af 2 yoga værter på et smukt forårs-retreat. En lang weekend med yoga & mindfulness i smukke natur-rige omgivelser på øen Samsø. Hvis du forstår dansk og er interesseret så læs videre og book allerede nu...


Deltag i Yoga og Meditationsretreat i Store Bededagene 2017 (11.-14. Maj) - meld dig nu

Initiativet til denne fantastiske retreat er taget af min talentfulde yoga-kollega og veninde Julie som er indehaver af Art Of Heart Yoga i København. Jeg vil sammen med Julie give deltagere en absolut unik oplevelse dette forår. Vi vil praktisere og indlære konkrete værktøjer til at balancere både krop & sind når livets forandringer sætter sit præg på os som individer. Værktøjer som kan tages med fra Samsø og tilbage til vores individuelle "virkelighed". 

I løbet af denne unikke retreat får du mulighed for at avancere i din yogapraksis, udforske dig selv og få inspiration til en sundere livsstil. Samtidig får du rig lejlighed til at slappe af, afstresse kroppen og booste dit immunforsvar.

Læs mere om programmet og om det smukke Mellem-rummet der danner rum & ramme for vores retreat på

  Art of Heart Yoga

Hvad enten det er lidt eller meget, så kan tiden vi lever på vores yoga måtte lære os hvordan vi bør leve mere når vi træder væk fra måtten igen
— Shantihabits

Vi ses på Samsø <3