Yoga Terapi VII: Chandra Namaskar - Månehilsen (en blid variation)

I denne uge afholdte jeg min yoga jule-event: Yoga & Live Klaverspil by night. Denne gang var det i Rødding hvor jeg sammen med min musikalske partner Karsen og 34 deltagere havde en fantastisk aften i den smukke Kultursal. 

Vi lavede blid yoga til smukke jule-toner og i anledningen af ugens fuldmåne introducerede jeg deltagerne for en blid version af et yoga flow (en række af yoga-stillinger kædet sammen) kendt som Månehilsenen.

I denne 20 min video blog præsenterer jeg denne version af måne-hilsenen - den er lidt kortere end nogle af de klassiske variationer men også meget blid så alle kan være med. Husk dog som altid på at mærke efter i din egen krop under yoga praktisering - vi er alle forskellige så lyt til din krop og juster stillingerne så de passer til dig.

Denne uge har jeg fokuseret på

  • Stående vejrtrækning
  • Måne-hilsen
  • Den stående foroverbøjs-stilling 'Parsvottanasana' - også kendt som Intens sidestræks-stilling)