PRACTICE NOW: YogaTerapi V Video blog med fokus på rygraden: Frigørelse & aktivering af energien i kroppens største energi kanal

Man bliver afhængig af at arbejde med rygraden. Når man begynder at mærke hvordan bøj, stræk, twist og fokus på rygraden skaber en masse frihed og energi i kroppen bliver man hooked. Hooked på yoga.

I denne uges yoga video blog abejder jeg netop med rygraden og guider jer igennem hvordan man kan føle rygraden mere igennem en praksis. Føle hvordan den bølger i et kat/ko flow, føle hvordan den frigøres i et twist og hvordan den frigører andre dele af kroppen. Og frigører energi... I yoga tror vi at vores største og måske vigtigste energi-kanal løber langs ryg-søjlen og ved at praktisere yoga kan vi frigøre den energi der "sidder fast". Sidder fast fordi vi i det moderne liv langt hen af vejen har glemt vores natur som menneske - at bevæge, udforske, bruge og mærke kroppen i dens omgivelser hver eneste dag. Give den lidt "fri fra sindets to-do lister ved computeren" som jeg godt kan lide at sige.

Husk på altid at mærke efter i din egen krop under yoga praktisering - vi er alle forskellige så lyt til din krop og juster stillingerne så de passer til dig og det du nu kommer med i bagagen.

Denne uge har jeg fokuseret på

  • Rygsøjlen og dens sammenhæng med energierne i kroppen
  • Bølger, twist, stræk og bøj
  • Stolen/stole stillingen (Utkatasana)