Yoga retræter

med Line Fricke, Yin Yang Yoga & de 5 Elementer

I følge Traditionel Kinesisk Medicin, er alt i kroppen forbundet og der findes ikke på noget tidspunkt et “perfekt helbred” - alt er i konstant bevægelse og forandring. Et godt helbred handler om en kontinuerlig balance og justering af vores livsstil i takt med årstiden.

På disse holistiske yoga & meditationsretræter, vil vores røde tråd og fokus være, hvordan vi kan klargøre os selv fysisk, mentalt og spirituelt til at være den bedste version af os selv i denne sæson og sæsonen der kommer, så vi hele tiden stiller ind til naturens gang og en indre balance.

Igennem yogapraksis, meditation, ritualer, selvreflektion, gruppedeling, kosy mm. vil du få en udførlig introduktion (fysisk, mentalt, intellektuelt og spirituelt) til Teorien om de 5 elementer fra Traditionel Kinesisk Medicin (der udspringer fra teorien om Yin & Yang) og vi stiller på hvert retræte skarpt på sæsonens element/er.

Læs om kommende retræte muligheder herunder og skriv hvis du har spørgsmål: studioribe@gmail.com

PSX_20190527_153823.jpg
5-elements-logo_05.gif
 
 

UDSOLGT
Høst-retræte for Jordens Element:
Find tilbage til din jordforbindelse

11. - 13. oktober 2019
Skovly, Ribe

Denne weekend vil vi fordybe os i både Yin & Yang Yoga med fokus på Jord elementet og høst-sæsonen. En tid hvor der i Østen lægges vægt på grounding, jordforbindelse og at skrue ned for tempoet så der fysisk og mentalt kan klargøres til årets Yin tid: efteråret og vinteren…

For første gang afholder Line yogaretræte på hjemegnen: lige uden for Ribe på det skønne Skovly. Et naturskønt kursuscenter, der inviterer til “simple living” så vi kan lade Moder jords elementer være i fokus.


Vinter-retræte for Vandets Element:
Stilhed giver klarhed

3. - 5. Januar 2020
Filsø, Henne Strand

Denne weekend ved Filsø er for kvinder og vi vil især fordybe os i yin energierne - selv i vores yang praksis. Yogaen er med fokus på Vand elementet og vinter-sæsonen. En tid hvor der i Østen lægges vægt på stilhed, balance og mental klarhed. En tid hvor vi skal kultivere Yin energi og restituering af krop, sind & sjæl.

Programmet byder på yin yoga, yogini yoga med feminint flow, meditation, mindfulness, oplæg, selv-reflektion og masser af skønt samvær med andre. Der er bestemt også plads til at trække sig tilbage og fordybe sig i selvreflektion, og i den skønne stilhed du finder her i naturen.


Forårs-retræte for Træets Element:
Ny Begyndelse

20. - 22. Marts. 2020
Skovly, Ribe

Denne weekend vil vi fordybe os i både Yin & Yang Yoga med fokus på forårs-sæsonen, der associeres med Træets element og også med Æterens element. En tid hvor der i Østen lægges vægt på ny begyndelse, visioner, aspirationer, kreativitet og at få gang i krop & sind efter en stille vinter med hi og restituering.

Programmet byder på legende, intuitiv og aktiverende yang yoga, yin praksis med fokus på især lever og galdeblærer, visions-meditation, oplæg, selv-reflektion og masser af skønt samvær med andre. Der er bestemt også plads til at trække sig tilbage og fordybe sig i selvreflektion, og i den skønne stilhed du finder her i naturen.


Sommer-retræte for Ildens Element:
Væk din indre ild og passion

19. - 22. Maj 2020
Øster Løkke, Lemvig

Denne weekend vil vi fordybe os i både Yin & Yang Yoga med fokus på at klargøre os til sommer-sæsonen, der associeres med Ildens element. En tid hvor der i Østen lægges vægt på indre ild, passion, hjertetvarme og balance.

Programmet byder på varmende og legende yang yoga med masser af hjerteåbnere og bagoverbøj. Yin praksis med fokus på især hjerte og tyndtarm. Hjerte-meditationer, oplæg, selv-reflektion og masser af skønt samvær med andre.

Der er bestemt også plads til at trække sig tilbage og fordybe sig i selvreflektion, og i den skønne storslåede natur her ved Vesterhavet.