Back to All Events

Yoga for Mænd & Kvinder: Ashtanga Yoga for core styrke, smidighed & sindsro


  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)
DSC_0235 kopi.jpg

 

 

 

Yoga for Mænd & Kvinder

 

Ashtanga Yoga for begyndere - både mænd & kvinder

Denne dynamiske og fysisk krævende yoga praksis med dybe rødder i Indien, synkroniserer vejrtrækning og bevægelse, hvorved en indre varme skabes. Denne indre varme skaber omløb og renser kroppen - og kun med en "ren" krop kan vi komme dybere i vores praksis ifølge den traditionelle Ashtanga Yoga.

Velkommen til Ashtanga Yoga for begyndere.  En praksis med mange solhilsner og "vinyasas" som er ideel for dig, der udover sindsro ønsker at opbygge core styrke og tone kroppen. 

I dette 8 ugers forløb fokuserer vi især på solhilsnerne og de stående stillinger - men vi vil også nå dybere i teknikkerne, der benyttes i den første Ashtanga Yoga Serie "Primary Series". 


Periode: Onsdage fra 24.1 - 21.3 (ingen undervisning i uge 6)

Tid: Hver onsdag fra 18.45 - 20.15

Niveau: Begynderhold - forvent aktiv, dynamisk og styrkende praksis

Underviser: Line Fricke

Antal deltagere: min 5 max 10

Pris: 800*

*Prisen inkluderer: 

  • Lån af alt udstyr
  • Deltagelse i yogafordybelse fx. meditationsaften eller kirtan, der vil blive præsenteret et par gange i løbet af perioden
  • Bytning af 2 af dine ugentlige timer til 2 drop-in timer i løbet af perioden (tirsdage og torsdage 16-17), uden beregning. Yderligere drop in er 50 kr/time for yogier, der allerede er tilmeldt forløb (normalpris 80 kroner/time).