Back to All Events

Klassisk Yoga/Flow Mandage


  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)

Indhold:

På dette hold fordyber vi os i en praksis inspireret af traditionel Hatha Yoga: en praksis bestående af vejrtræknings-øvelser, klassiske yoga-stillinger, små flows som sol-hilsnen, afspænding og meditationsøvelser.

Praksissen varierer imellem statiske stillinger der holdes samt mere flow, hvor vi flyder med åndedrættet.
Du vil bestemt blive både stærkere, smidigere og udvide din udholdenhed. Samtidig vil du opleve fornyet livsenergi, der potentielt efterlader dig med glæde, velbehag og ro i krop og sind.

Niveau:

Her er plads til alle, blot du har har mod på at udfordre og udforske dig selv. Klassisk yoga kan være fysisk udfordrende men vi kan altid tage prakissen i vores eget tempo. På dette hold lader vi yogaen guide os ud af komfortzonen imens vi samtidig respekterer vores individuelle grænse.

Hvis du er meget udfordret fysisk eller ønsker en blid hensyntagende praksis, anbefaler vi, at du deltager på Mindful Yoga, Restorativ Yoga eller Yin Yoga.

Klassisk Yoga:

Igennem klassisk Yoga vil vi søge til grænsen af vores komfortzone - og formentligt også forlade den engang i mellem. Netop her, er det interessant at observere os selv og erfare hvordan vi kan bruge vejrtrækningen til at regulere og berolige.

Fokus på alle hold hos Studio Ribe er at reducere de mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en stresset hverdag og styrke samt skabe mere balance i både krop & sind. 

Hos Studio Ribe tilbyder vi små hold og en hyggelig intim Yoga atmosfære.


Praktisk Info

Dag: Mandage

Tidspunkt: 15.00 - 16.15
(fra kl 16.30 - 17.45 kan du booke dig på Mindful Yoga for en længere praksis)

Periode: mandag 2. september - mandag 4. november

Deltagere: Mindst 5 maks 12 

Pris: 850*

Underviser: Line Fricke
Vikar: Claudia Masi

*Prisen er inkl.:

- Alt udstyr
- Vand og te i vores hyggelige reception

Ønsker du at deltage i Mindful Yoga efterfølgende, får du 25 % på dette hold (både på hele forløbet og på drop-ind ved plads).


Tilmelding:

PSX_20190527_153700.jpg
Navn *
Navn

Spm? Kontakt Line:

studioribe@gmail.com / 51 93 25 55