Back to All Events

Klassisk Yoga for begyndere - løbende tilmelding mulig


  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)

I dette 6 ugers yogaforløb, vil du blive introduceret til en praksis inspireret af traditionel hatha yoga - en praksis bestående af vejrtræknings-øvelser, yoga-stillinger, små flows som sol-hilsnen, afspænding og meditation. Efter de 6 uger vil holdet fortsætte resten af sæsonen, som et fortsætter hold.

Instruktør Line Fricke vil guide dig igennem de centrale dele af yogaens filosofi og hver uge byder på en praksis bestående af siddende, stående og liggende yogastillinger.

Fokus på alle hold hos Studio Ribe er at reducere de mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en stresset hverdag og styrke samt skabe mere balance i både krop & sind. Hos Studio Ribe tilbyder vi små hold og en hyggelig intim Yoga atmosfære.


Praktisk Info

Dag: Mandag

Tidspunkt: 15.00 - 16.30

Periode: Fra uge 33 mandag 13. august til uge 38 mandag den 17. september

Deltagere: Mindst 5 maks 12 

Pris: 600*

*Prisen er inkl.:

- Alt udstyr
- Vand og te i vores hyggelige reception
-  Muligheden for op til 2 gange at bytte din ugentlige time til en anden time på skemaet, såfremt der er plads. Du kan forhøre dig hos Line ang. hvilke hold, der har faste ledige pladser eller også tage chancen og bare dukke op. 


Tilmelding

Navn *
Navn

Spm: kontakt Line

studioribe@gmail.com / 51 93 25 55