Back to All Events

1 plads tilbage - Mindful Yoga Torsdage


  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)

NB: Dette hold deles mellem instruktører Line Fricke og Majbritt Engbæk og vil være en blanding af blide yoga stillinger, åndedrætsøvelser, mindfulness meditationer og restorative stillinger/afspænding.

1269253.large.jpg

Mindful Yoga - en praksis i at finde mere balance i både kroppen & sindet

Mindful Yoga er en blid yogaform baseret på traditionel Hatha yoga og restorativ yoga med visdom fra Mindfulness.

Igennem en vedvarende praksis af Mindful Yoga kan vi reducere de mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en stresset hverdag og skabe mere balance i krop & sind. 

Alle kan være med, yogaen er fysisk hensyntagen og der lægges stor vægt på åndedrættet, kropslig fornemmelse og praksis af mindfulness.

Mindfulness

Centralt i yogafilosofien ligger konceptet "mindfulness", at forene krop & sind i nuet samt møde os selv med venlighed & kærlighed, og på dette yogahold er mindfulness ligeledes en central del. Undervejs i forløbet vil du blive præsenteret for de forskellige dele af yogaens elementer og vi arbejder både med blide fysiske øvelser, restorative øvelser, mindfulness meditationer og vejrtrækning. 

Vi afslutter hver time med en healende afspænding (Shavasana) for krop, sind & sjæl, hvor instruktøren tilbyder "hands-on" justering for en optimal afslapning og restituering.

Fokus på alle hold hos Studio Ribe er at reducere de mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en stresset hverdag og styrke samt skabe mere balance i både krop & sind. Hos Studio Ribe tilbyder vi små hold og en hyggelig intim Yoga atmosfære.


Praktisk Info

Periode: Fra torsdag 5. september - torsdag 7. november

Tidspunkt: 16.00 - 17.15

Niveau: Alle - blid hensyntagen og meditativ yogaform

Undervisere: Line Fricke & Majbritt Engbæk

Antal deltagere: mindst 5 maks 11

Pris: 850 kr*

*Prisen er inkl.:

- Alt udstyr
- Vand og te i vores hyggelige reception


Tilmelding

Navn *
Navn
PSX_20190527_153806.jpg

Spm? Skriv til Line

studioribe@gmail.com / 51 93 25 55