Back to All Events

"Yoga in Action" - støt et godt formål igennem din praksis


  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)
62405795_10156085271331576_1102473059266199552_n.jpg
jpg.jpeg
DSC_0190.jpg

Nogle hold / events hos Studio Ribe (fx Yogini Yoga Praksis m. feminint Flow) er en del af en større indsats for mere “Yoga in Action”. Yoga i aktion, er alle former for initiativer og tiltag, hvor vi globalt igennem yogaen prøver at give noget tilbage. Igennem økonomisk støtte til trængende i Indien eller andre steder i den 3. verden eller igennem gratis yogaundervisning til trængende i nærområdet. Yoga i aktion sker når vi på den anden side af måtten prøver at gøre en forskel for andre, med de resourcer og den energi vi nu engang hver især har i overskud.

Tidligere har vi støttet ROC - Rhythm of Change med donation til at starte et yogahold op for kvinder i Belize Central Prison og pt. støtter Line Fricke og Studio Ribe “Art to Healing” startet af Lines underviser Atira Tan. Læs mere herunder og støt direkte - eller hvis du er underviser kan du sætte din egen støtteordning op. Støt Art to Healing eller andre gode formål igennem din undervisning og yogapraksis.


Art to Healing by Atira Tan
Hjælpeorganisationen ‘Art to Healing’, laver traumeinformerede programmer inden for terapi, rådgivning, yoga og mindfulness for at hjælpe og helbrede børn og kvinder, der har været udsat for human trafficking, sexslaveri, udnyttelse og misbrug.
Min fantastiske Yogalærer Atira Tan startede ‘Art to Healing’ i 2005 og har siden dedikeret sit liv til at hjælpe kvinder og børn i slumkvarterer til at leve i frihed væk fra sexslaveri og udnyttelse.
Hun er en kæmpe inspiration på min yogarejse og hendes indsats for en bedre verden for især børn og kvinder er uvurderlig.

Flere af mine initiativer sender penge til Art to Healing og du kan også sende penge direkte - læs mere herunder og kontakt endelig Atira med dine ideer og initiativer.

Namaste Line <3

Læs mere om min lærer og guide Atira Tan her:  http://www.atiratan.com/

Læs mere om min lærer og guide Atira Tan her: http://www.atiratan.com/

Læs mere om hjælpeorganisationen Art to Healing her:  https://www.arttohealing.org/

Læs mere om hjælpeorganisationen Art to Healing her: https://www.arttohealing.org/