Back to All Events

Yin Yoga Sommerbalance - drop-ind hold med tilmelding


  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)
restorative-yoga.jpg

 Indhold i Yin Yoga:

Yin Yoga er en meditativ praksis, der byder på blide men dybere stræk, der holdes i længere tid så vi når ind i kroppens dybere lag og påvirker bindevæv, meridianbaner, sener, led og sågar knogler!

Forvent en kølende og beroligende praksis, der balancerer de højere og mere aktive Yang energier vi oplever i sommersæsonen.

Vi praktiserer yoga ud fra holistisk yin yoga filosofi og teori, inklusiv meridian banerne, yin & yang og de 5 elementer fra Traditionel Kinesisk Medicin. Vi arbejder både med fysiske øvelser, meditationsteknikker og vejrtrækning. Du vil blive guidet igennem hver yin yoga stilling så du får fuldt udbytte af stillingerne samt kendskab til, hvordan hver stilling kan hjælpe dig til mere frihed, bevægelighed og øget sundhed både fysisk og mentalt. 

Vi afslutter hver time med en afspænding (Shavasana) for krop, sind & sjæl, hvor instruktøren tilbyder "hands on" justeringer for den ultimative restituering. 

Niveau:

Alle kan være med til Yin yoga og vi har god tid til at justere den enkelte stilling så den passer til den enkelte deltager.

Hos Studio Ribe tilbyder vi små hold og en hyggelig intim Yoga atmosfære.


 

Praktisk info

Periode: Hver onsdag fra 10. juli - 28. august

Tidspunkt: Onsdage 8.30 - 10.00

Niveau: Alle

Underviser: Line Fricke

Antal deltagere: mindst 5 maks 12

Pris: 100 kr/gang eller 700 kr for alle 8 gange

*Prisen er inkl.:

- Alt udstyr
- Vand og te i vores hyggelige reception


Tilmelding

Tilmeld dig via formularen herunder eller skriv til studioribe@gmail.com

Navn *
Navn
Peace-Quotes-43.jpg