Back to All Events

1 plads tilbage: Udvidet praksis af Restorativ Yoga Terapi med Yoga Nidra (Yoga Søvn)

  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)

Deltag i en udvidet praksis af Restorativ Yoga Terapi med Yoga Nidra (Yoga Søvn)

Torsdag den 2.5 kl 15.15 - 17.15

Alle kan være med!

restorative-yoga (1).jpg

Deltag i Restorativ Yoga og praktiser at komme ned i gear, fokusere dit sind og afspænde din krop. Igennem nærende restorative stillinger (støttet af udstyr) og bevidsthed om vejrtrækningen, vil vores fokus være at genskabe balancen i krop og sind. Vi vil benytte meditations/koncentration-teknikker for at kultivere vores evne til at være i nuet og vi afslutter hver gang med 30 min Yoga Nidra guidet afspænding, hvor instruktøren tilbyder hands-on justering.

 Forvent en meditativ, healende & nærende praksis, hvor alle kan være med.

DSC_0581.jpg

Praktisk info

Datoer: 2.5

Tidspunkt begge dage: 15.15 - 17.15

Niveau: Alle

Underviser: Line Fricke

Antal deltagere: mindst 5 maks 11

Pris:
150 kr
*Prisen er inkl.:

- Alt udstyr
- Vand og te i vores hyggelige reception


Tilmelding

Tilmeld dig via formularen herunder eller skriv til studioribe@gmail.com / 51 93 25 55

Navn *
Navn
  • Restorativ Yin Yoga

En nærende praksis, hvor vi benytter udstyr til at støtte vores krop i meget blide yogastillinger, hvorved vi virkelig kan “give slip”. Hver stilling holdes i op til 10 minutter. Effekten er dybt afstressende og kan medføre healing på flere planer.

  • Meditation

Meditation er en praksis af at skrue ned for det tempo, de fleste af os i den moderne verden lever i. Det er en praksis af at stoppe op. Det er ikke en praksis af at mestre noget eller af at skulle opnå noget men mere en praksis af først og fremmest bare at være. Herfra kan vi begynde at koncentrere og fokusere vores "monkey mind" ved hjælp af ældgamle teknikker. Effekten er afstressende, beroligende og et mere fokuseret sind. 

Du vil blive guidet igennem forskellige tekniker af instruktør Line Fricke og vi afslutter hver time med en healende afspænding (Shavasana) med hands-on justeringer for optimal fred.

Peace-Quotes-43.jpg