Back to All Events

Flow Yoga med Musik

Foråret er på vej og alt begynder snart at være i mere bevægelse - jorden bliver mere levende, fuglene begynder at vender tilbage, træerne vil spire og blomsterne springe ud. Ligeledes vil vores indre landskab gerne springe ud og være i bevægelse. Mere flow yoga, dans, fri bevægelse, leg med børn og intuitivt følge stier i skoven er gode aktiviteter i den kommende tid. 

Flow med musik

Hos Studio Ribe inviterer vi i sæsonen fra vinter til forår til en række”pop-up” yogatimer: Flow med anderledes musik. Yogaen er en fysisk aktiv og yogatime, sat sammen til at løsne op for og styrke hele kroppen - og udfordre os på måtten. Musikken kommer til at fylde en del og hjælpe til at inspirere og løfte vores energi, så hvis du foretrækker stilhed, er dette ikke en time for dig.

IMG_0351.JPG

Vi inviterer til Flow med musik. Line vil guide os igennem og opbygge et flow af yogastillinger, hvor vi kommer rundt i hele kroppen og aktivt bruger vejrtrækningen til at forene krop & sind. Vi slutter selvfølgelig af med en restituerende afspænding så vi er klar til møde lørdagen og weekenden med fornyet energi.

Praktiske oplysninger

Pris: 150 kroner

Dato: Lørdag d. 13. april

Tidspunkt: kl. 9.30-11.00

Deltagere: Mindst 5 og max 12 deltagere

Tilmelding: vi anbefaler tilmelding så du ikke går forgæves
sms til 51 93 25 55 eller mail til studioribe@gmail.com