Back to All Events

Yoga & selvpraksis med Gavin - Energi, styrke & smidighed (I)

bfcaba46b1-IMG_4866.JPG

Energi, smidighed og styrke med Yoga med Gavin

I efteråret får vi hos Studio Ribe igen besøg af den populære yogalærer Gavin Rutherford som vil tilbyde undervisning 2 længere søndags-sessioner. Der vil være ca 1 måned i mellem de 2 søndage og Gavin vil give "lektier" for så man kan praktisere videre hjemme  - og måske endelig få gang i en givende selv-praksis! Gavin har i mange år haft en stabil selv-praksis og vil dele ud af sin erfaring omkring yogapraksis-struktur & selvdisciplin.

Det anbefales derfor, at man deltager begge gange for at få det største udbytte men det kræves ikke, hvis kun den ene dato passer. 

Du kan forvente uformelle og inspirerende timer. Ved brug af teknikker fra både klassisk og moderne yoga, bliver du ført igennem energigivende yogatimer som hjælper til at gen-kalibrerer kroppen og sindet optimalt.

Timen er egnet til dem, der kender lidt til yoga såvel som erfarne yoga udøvere. Begyndere er også velkomne - de eneste forudsætninger er selvdisciplin og et åbent sind.


Praktisk Info

Datoer:
Søndag 14/10
Søndag 11/11  

Tidspunkt: 10.00 - 12.00

Niveau: Alle men forvent fysisk aktivt hold

Underviser: Gavin Rutherford

Antal deltagere: mindst 5 maks 10

Pris: 200 kr/gang eller 350 kr/2 gange*

*Prisen er inkl. alt udstyr, "lektier" til hjemmepraksis fra Gavin, samt afsluttende sunde snacks i vores hyggelige reception

Betaling ved tilmelding og tilmelding er bindende. 

Tilmeld:

Navn *
Navn
Dato ønsket

gavin-rutherford-1440575596.jpg

Mere om Gavin:
Gavin har studeret og praktiseret yoga i 20+ år. Han er oprindeligt oplært i den klassiske hatha/tantriske tradition, og har suppleret med moderne stilarter efterfølgende. Gavin blev certificeret yogalærer ved Hamsa Yoga Studio i København i 2010 og har undervist i yoga lige siden. Igennem årene har han studeret med nogle af verdens førende yogalærer og hans faste elever inkludere læger, fysioterapeuter og andre yogalærer. Hans nøgleværdier er excellence og autenticitet. Læs mere om Gavins yoga her.