Back to All Events

YIN & YANG Yoga Workshop - Energi, Balance & et Boost af Sundhed

Giv dig selv et sundheds-boost denne weekend når Line Fricke, Studio Ribe og Green Living inviterer til Yin & Yang Yoga Workshop. Yoga & det bedste fra naturen til at styrke immunforsvaret og balancere kroppen.

Screen Shot 2017-08-31 at 15.35.35.png

På denne workshop vil du blive introduceret til Yin & Yang koncepterne. Herefter guidet igennem et aktiverende yoga flow (YANG) som giver varme, styrke, smidighed og energi. Herefter bevæger vi os ind i stimulerende yin yoga stillinger (YIN) som løsner op i de dybere lag, detoxer kroppens organer, stimulerer meridianbanerne og booster immunforsvaret. Timen afsluttes med hands-on shavasana (fuld hvile og restituering) og du vil forlade Yin Yang workshoppen mere balanceret og med en fornemmelse af en dyb indre ro. 

Vi slutter workshoppen af med frisk juice fra Green Living presset på frugt og grøntsager, der har immunboostende & detoxende effekt samt sunde snacks i receptionen

 
IMG_0116.PNG
 

Praktisk Info:

Dato: Lørdag 16. september

Tid: 09.30 - 11.30

Lokation: STUDIO RIBE

Sønderportsgade 21 B, 6760 Ribe

Pris: 150/person

(maks 10 deltagere med fokus til den enkelte)

Niveau: Fysisk aktiv yogatime

Booking:

50 24 25 55 eller email studioribe@gmail.com

 

image1-2.JPG