Yoga & Meditation på Samsø: 4 dages forårsretreat på smukke Samsø med Julie Sichlau og Line Fricke


  • Mellem-rummet

YOGA PÅ SAMSØ I STORE BEDEDAGENE 2017. FORDYBELSE, INSPIRATION OG VELVÆRE ER NØGLEORDENE

I Store Bededagene fra den 11-14. maj 2017 inviterer Art of Heart Yoga/ Julie Sichlau sammen med Shantihabits/ Line Fricke dig med til Yoga- og Meditationsretreat i Mellem-Rummet.

Retreatet byder på en mangfoldighed af fantastiske oplevelser, hvor alle dine sanser kommer i spil. Du får mulighed for at avancere i din yogapraksis, udforske dig selv og få inspiration til en sundere livsstil. Samtidig får du rig lejlighed til at slappe af, afstresse kroppen og booste dit immunforsvar.

PROGRAM

Det daglige program indeholder en masse yoga, som fremmer bevidsthed, velvære og styrke i dig. Om du ønsker at fordybe dig i det dynamiske, legende flow eller om dit fokus ligger i yogaens blide, nærværende meditation er op til dig. Du vil få mulighed for begge dele i løbet af retreatet.

Vi starter morgenen med vejrtrækningsøvelser for at centrere os dybt i kroppen, hvorefter du vil blive undervist i et dynamisk flow yoga med en uformel, legende attitude.

Om eftermiddagen bevæger vi os ind i et filosofisk hjørne med læring fra yogaens verden og en praksis fokuseret på fri flow og fordybelse i forhold til dig og din intention.

Om aftenen bliver du guidet igennem blid hatha og restorativ, healende yin yoga, hvor vi bevæger vi os væk fra det dynamiske, legende landskab ind i en rolig atmosfære, som skaber en meditativ, beroligende tilstand af overgivelse og tilstedeværelse.

ET MAGISK STED

Mellem-Rummet på Samsø skaber de perfekte rammer for retreatet. Den trelængede gård er et smukt og charmerende opholdssted for alle, som søger velvære, ro og balance. Gården er omgivet af en smuk have med en lille sø og et bålsted. Stranden ligger i gåafstand fra gården.

Vi laver yoga i gårdens lyse og rummelige lade med højt til loftet, frilagte bjælker, ovenlys og udsigt til naturen. Yogasalen skaber et fristed for en magisk og enestående yogaoplevelse.

Under hele opholdet vil stedets personale sørge for, at vi bliver forkælet med nærende økologisk, vegansk mad, frugt, snacks, smoothies, kaffe og te.

Læs mere om Mellem-rummet www.mellem-rummet.dk

På retreatet har du muligheden for virkelig at komme væk fra hverdagen og du har muligheden for både at være helt dig selv og fordybe dig, eller være social i gruppen i de tiltalende omgivelser som stedet faciliterer.

PRIS

4.250 kr. (deleværelse)

Enkeltværelse + 1.000 kr. (UDSOLGT)

Depositum: 1.500 kr. (indbetales ved tilmelding)

Prisen inkluderer yogaundervisning, yogaudstyr, 3 overnatninger, fuld forplejning med den lækreste økologiske, veganske mad fra lokalområdet, te, frugt og snacks i løbet af dagen, sengelinned og håndklæder. Der er yogamåtter og udstyr på stedet, men du er velkommen til at tage din egen yogamåtte med, hvis du foretrækker. Prisen inkludere ikke transport til og fra Samsø.

BOOK NU

artofheartyoga@gmail.com


FOR MERE INFO OM RETREATET:

www.artofheartyoga.com