Back to All Events

NB: EVENTEN ER FULDT BOOKET - SE SESSION 2 NEDENFOR... Søndags-Terapi i september - Giv Slip med Yin Yoga, Restorativ Yoga & Live Klaverspil

  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)
Skærmbillede 2017-08-22 kl. 14.17.08.png

NB: EVENTEN ER FULDT BOOKET - SE SESSION 2 HER

Studio Ribe inviterer til septembers søndags terapi: en kombination af forløsnende yin yoga, afslappende restorativ yoga & fornyende klaverspil. En oplevelse for krop, sind & sjæl.

Vi slutter yogaeventen af med en lang afspænding der efterlader os med fornyet fysisk og mental energi. Der vil herefter bliver serveret Yogi te i receptionen. Alle kan være med, vi tager yogaen i vores eget tempo.


Deltagelse: 150 kroner inkl. te & lån af udstyr -  maks 10 pladser på hver session med fokus til den enkelte

Kontakt: studioribe@gmail.com


Yin Yoga & Restorativ Yoga

Med Yin yogaens blide stræk, løsner vi op for kroppens netværk af bindevæv og skaber øget mobilitet i kroppen. Igennem fysisk forløsning skaber vi grundlaget for forløsning af følelsesmæssige traumaer. Vi kan hver især arbejde i dybden med vores lag af følelser som angst, vrede og sorg som den fysiske krop husker selv om vores bevidsthed har givet slip. Klaverets toner hjælper processen og skaber nye positive følelser til krop & sind. Vi slutter yogaeventen af med en lang afspænding der efterlader os med fornyet fysisk og mental energi.