Om Line Fricke

Line Fricke er certificeret yoga instruktør og mennesket bag Studio Ribe. Hun har efter en årrække i udlandet og efter rejser i østen nu slået sig ned i sin hjemby Ribe, hvor hun underviser i Yoga & Mindfulness på fuldtid i Syd- og Vestjylland. Hun rejser også til andre egne med yogaen og har i år både København og Samsø planlagt.

Igennem ugentlig undervisning, workshops & events formidler hun yogaen til dem der har lyst på en måde "der møder folk der hvor de er". Ikke på et bjerg i Nepal hvor der er stilhed omkring os og "perfekte" forhold, men i en måske fortravlet hverdag med larm i sindet og larm omkring os. Det er måske netop her at praksis af yoga kan vise vejen til et liv med mere ro indeni og en følelse af velvære i den fysiske krop.

DSC_0135.jpg
 
 

Muligheder for undervisning

Udover de ugentligt faste forløb og drop-in timer hos Studio Ribe, kan du finde Line et par andre steder eller booke hende til privatundervisninger, workshops, events. Det kan både arrangeres i Studio Ribe (maks 12 personer til holdundervisning) eller hos din lokation, hvor Line medbringer udstyr (op til 25 personer).

 

Pivate Yoga timer

En række privat timer er en fantastisk måde at få en dybere og holistisk forståelse af, hvordan yogaen kan berige dit liv. Line lytter altid til dig og dine behov forinden og undervisningen er tilgængelig hos Studio Ribe.

 

Yoga for klasser, arbejdspladser eller events

Yoga er kendt for den meget positive og gavnlige effekt på krop & sind. Det er en ideel praksis for skole-klasser og arbejdspladser med meget stille-siddende hverdage. 

Fysisk kan yoga give bedre holdning, skabe mere flexibilitet og få kroppen tilbage i dens naturlige balance, hvor smerter og ubehag i fx. lænd, skuldre og nakke minimeres.

Mentalt kan yoga give mere ro i sindet, bedre koncentration og større overblik.

Yoga kan også være en sjov måde at udforske kroppen og sindet på en ny måde, hvor bevidsthed er i fokus og hvor det man erfarer på yoga måtten kan "tages med ud i virkeligheden".

Vi kan både skabe forløb og en-gangs yoga-timer / yoga workshops specielt til din klasse, din arbejdsplads eller din event.

Skriv for information og tilbud:

studioribe@gmail.com


Yoga i Rødding 2018

Fra september - december er der Mindful Yoga med Line Fricke hos Klinik for Fysioterapi i Rødding/Gram hver onsdag kl 16.00 - 17.25. Kontakt klinikken for ledige pladser på 74 84 25 26.

Yoga i Fitness World, Ribe

Hver mandag 8.15 - 9.40 underviser Line Fricke i Hatha Yoga for alle niveauer.  Husk at holde dig opdateret via Fitness World hjemmeside hvis du vil deltage


Følg Line Fricke Yoga på Facebook og

Instagram for Inspiration, Nyheder & Events