YOGA HOS STUDIO RIBE 

Hos Studio Ribe har vi pt. kun faste forløb med plads til 10 deltagere på hvert hold. Hvis der er plads på holdene, er der åben for drop-in til en lidt dyrere pris. Tilmelding til studioribe@gmail.com

Læs mere om de forskellige forløb og hold her

 
 

 

YOGA I ESBJERG 2017

Hos kulturhuset X-perimentet i Esbjerg har jeg i 2017 forskellige Mindful Yoga forløb. Der er stadigvæk pladser på mit Yin Yoga hold onsdag kl 16.15 - 17.15. Vi fortsætter frem til maj. 


YOGA I RØDDING 2017 (Dansk)

Frem til juni er der yoga med Line Fricke hos Klinik for Fysioterapi i Rødding/Gram hver mandag Der er stadigvæk plads på det sene hold 18-19.15.

Læs mere herunder og tilmeld dig nu hos Klinik for Fysioterapi i Rødding 74 84 25 26


YOGA I RIBE 2017

  • Fitness World, Moltkes Alle i Ribe - Jeg underviser i Fitness World Ribe hver mandag 9.20 - 10.20 (hatha yoga) samt hver tirsdag kl 18.30 - 19.30 (yoga flow). Husk at holde dig opdateret via Fitness World hjemmeside hvis du vil deltage
  • Ribe Motion & Bevægelse - Jeg underviser i Foreningen Ribe Motion og Bevægelse hver torsdag kl 17.30-18.30 i Seminariehusets "Mødestedet" - du kan bare dukke op og betale per 40 kroner per gang (+ 30 kr / året for medlemskab i foreningen altså et engangs-beløb per år). HUSK egen måtte og evt. andet udstyr fx tæppe til Shavasana (afspænding)

PRIVATE YOGA TIMER

En række privat timer er en fantastisk måde at få en dybere og holistisk forståelse af Yoga. Uanset om du er mest til yoga filosofien bag eller at få en dybere fysisk praksis kan jeg skabe en individuel yoga oplevelse til dig. Tilgængelig hos Studio Ribe eller i private hjem i Ribe og omegn hvor du herved sparer tiden og energien det tager at komme afsted til yoga. Tag kontakt til linefricke@gmail.com


YOGA FOR KLASSER, ARBEJDSPLADSER ELLER EVENTS

Yoga er kendt for den meget positive og gavnlige effekt på krop & sind. Det er en ideel praksis for skole-klasser og arbejdspladser med meget stille-siddende hverdage. 

Fysisk kan yoga give bedre holdning, skabe mere flexibilitet og få kroppen tilbage i dens naturlige balance hvor smerter og ubehag i fx. lænd, skuldre og nakke minimeres.

Mentalt kan yoga give mere ro i sindet, bedre koncentration og større overblik.

Yoga kan også være en sjov måde at udforske kroppen og sindet på en ny måde hvor bevidsthed er i fokus og hvor det man erfarer på yoga måtten kan "tages med ud i virkeligheden".

Jeg kan skabe både forløb og en-gangs yoga-timer / yoga workshops specielt til din klasse, din arbejdsplads eller din event. Skriv for information og tilbud:

linefricke@gmail.com


YOGA FOR STUDIOS, CENTRE OG RETREATS

For fitness centre, fysioterapi centre og eksisterende yoga centre kan et yoga samarbejde være det der mangler til at skabe inspiration og opblomstring.

Jeg kan skabe skræddersyede forløb (til fx personer med skavanker, efter-fødsel eller lign.) der løber over X antal uger med faste elever. Jeg har god erfaring med 8-10 ugers intro-forløb til blid yoga i samarbejde med et fysioterapi center.

Jeg kan skabe inspirerende workshops (2.5 timer) eller inspirerende gæstundervisning (1-1.5t) og undervise i dit center, studio eller til din event.

Skriv for information og tilbud:

linefricke@gmail.com

Photo credit: Mogens Christensen