Om Line Fricke

Line Fricke er certificeret yoga instruktør og mennesket bag Studio Ribe. Hun har efter en årrække som bosat i udlandet og kontinuerlige rejser i østen nu slået sig ned i sin hjemby Ribe, hvor hun underviser i Yoga & Mindfulness på fuldtid i Syd- og Vestjylland.

Hun bor med sin svensk-new zealandske partner og praktiserer selv at leve bedre i forening med verden omkring sig, ved hjælp af holistisk visdom fra både øst & vest.

Line rejser også til andre egne med yogaen og underviser desuden på DGI’s Bevæg Dig for Livet Yogauddannelser i hele Danmark, målrettet instruktører i foreningslivet.

Igennem ugentlig undervisning, workshops & events formidler hun yogaen til dem der har lyst på en måde "der møder folk der hvor de er". Ikke på et bjerg i Nepal, hvor der er stilhed omkring os og "perfekte" forhold, men i en måske fortravlet hverdag med larm i sindet og larm omkring os. Det er måske netop her at praksis af yoga kan vise vejen til et liv med mere ro indeni og en følelse af velvære i den fysiske krop.

DSC_0135.jpg
 
 

Muligheder for undervisning

Udover de ugentligt faste forløb og drop-in timer hos Studio Ribe, kan du finde Line et par andre steder eller booke hende til privatundervisninger, workshops, events. Det kan både arrangeres i Studio Ribe (maks 12 personer til holdundervisning) eller hos din lokation, hvor Line medbringer udstyr (op til 25 personer). 

Yoga for klasser, arbejdspladser eller events

Yoga er kendt for den meget positive og gavnlige effekt på krop & sind. Det er en ideel praksis for skole-klasser og arbejdspladser med meget stille-siddende hverdage. 

Fysisk kan yoga give bedre holdning, skabe mere flexibilitet og få kroppen tilbage i dens naturlige balance, hvor smerter og ubehag i fx. lænd, skuldre og nakke minimeres.

Mentalt kan yoga give mere ro i sindet, bedre koncentration og større overblik.

Yoga kan også være en sjov måde at udforske kroppen og sindet på en ny måde, hvor bevidsthed er i fokus og hvor det man erfarer på yoga måtten kan "tages med ud i virkeligheden".

Vi kan både skabe forløb og en-gangs yoga-timer / yoga workshops specielt til din klasse, din arbejdsplads eller din event.

Skriv for information og tilbud:

studioribe@gmail.com


Mindful Yoga i Rødding & Toftlund 2019

Fra uge 2 til uge 15 der Mindful Yoga med Line Fricke hos

  • Klinik for Fysioterapi i Rødding/Gram onsdage kl 16.00 - 17.25. Kontakt klinikken for ledige pladser på 74 84 25 26

  • I multisalen på Biblioteket i hjertet af Toftlund, onsdage kl 18.15 - 19.40. Læs mere her og tilmeld dig direkte til Line


Følg “Line Fricke Yoga” på Facebook for Nyheder & Events

Følg “Line Fricke Yoga” på Youtube for guidede videoer til hjemme-praksis (gratis)