resorativeyoga.jpg

Aroma Terapi Touch & Restorativ Yoga

Torsdag den 14. februar kl 17.00 - 19.30

Studio Ribe inviterer til Aroma terapi touch & Restorativ Yoga. En udvidet praksis af restituerende yoga terapi og forkælende aroma-touch.

Igennem blide yoga stillinger og æteriske olier, vil Line Fricke og Shela Fozzi tage din individuelle oplevelse dybere. Igennem de restorative stillinger, der holdes i op til 10 minutter, vil de rene olier blive påført med blidt “touch” og oliens kvalitet og potentiale vil blive introduceret.

Resultatet af denne praksis er dyb stress-fri hvile, der efterlader dig med fornyet energi & balance på flere planer.


livskilden-syngeskåle01.jpg

Soundful Yoga, lydmeditation & Klangbad
med gæsteunderviser Mayaya

Lørdag den 16. februar kl 13.00 - 15.30 - Soundful Yoga workshop
Lørdag den 16. februar kl 16.15 - 17.45 - Lydmeditation & Klangbad

Mayaya besøger igen Studio Ribe og tilbyder først en ny spændende workshop:

Soundful Yoga som er en meditativ praksis af ”Tonen fra Himlen”, hvor du gennem lyden arhhh… kan frigøre din naturlige stemme og derigennem åbne til det sted, hvor du glemmer dit ego og hengiver dig til noget større – en hengivelse og frigørelse som er healende for krop, sind og sjæl.

Herefter lydmeditation & Klangbad - en afspændende og meditativ stund, med klange fra syngeskåle, krystalskåle, gong og andre meditative instrumenter, kan opleves som at blive badet i klange


Fuldmåne Event
Yoga, Meditation og healende krystaller

Søndag den 20. januar kl 16.30 - 18.30

Kom til en spirituel praksis fyldt med stærke energier fra Yoga, fuldmånen og healende krystaller.
Til denne event vil vi bringe de stærke energier fra krystaller ind i vores praksis. Du vil blive introduceret til udvalgte krystallers individuelle kvaliteter af en certificeret krystal-healer, udvælge din egen krystal som du kan bruge igennem praksissen og herefter tage med dig hjem. Sammen vil vi praktisere en blid Yoga månehilsen og afslutningsvist kommer klimaks på vores aften: en længere fælles-meditation, hvor vi bruger de stærke energier til at skabe en dybere forbindelse til os selv og den universelle livsenergi.

why-we-do-not-do-yoga-on-full-moon.jpg

Vinter til forårs-sæsonen 2019


Hos Studio Ribe har vi forløb, hvor du praktiserer på samme hold hver uge. Holdene løber til påske og næsten alle holdene er pt. fyldte. Der er plads på:

Onsdag morgen kl 8.30 - 10.00 Klassisk Yoga med Line Fricke
Onsdag formiddag kl 10.20 - 11.50 Yin Yoga med Line Fricke
Torsdag aften kl 19.00 - 20.15 Mindful Yoga med Line Fricke
Fra uge 9 Onsdag aften Dynamisk Yoga med Claudia Masi

Drop ind per gang er også en mulighed (tilmelding anbefales)

Der er maks 11 deltagere på hvert forløb og instruktøren har god mulighed for at fokusere på den enkelte og vi kan lære hinanden at kende.
Yoga er en praksis, der tager tid & tålmodighed, hvorved det kan bringe os vedvarende effekt af øget mentalt & fysisk velvære.

Du kan læse mere om de forskellige hold og former for yoga samt tilmelde dig under holdbeskrivelser.

DSC_0374.jpg
.jpg

c700x420.jpg

Drop ind & holdforløb
Dynamisk Yoga med Claudia Masi 2019

Dynamisk Yoga

Onsdag aften 18.45 - 20.00 fra uge 9, den 20. februar

Lad instruktør Claudia Masi guide dig igennem en aktiv yogatime, hvor tempoet bygges op igennem timen. Flow yoga er en dynamisk yogaform og en praksis hvori du skaber styrke, flexibilitet og mere ro. Alle kan være med, også begyndere.
Vi afslutter hver time med en afspænding (Shavasana) for krop, sind & sjæl.


om.jpg

Hvad er Yoga?

Er du interesseret i at vide mere om hvad yoga egentligt er og hvordan du kan berige dit liv ved at starte en yoga praksis?


IMG_4872.jpg

Leje af Lokaler i hjertet af Ribe

Studio Ribe er ikke bare et yoga studio. Det er et "rum", der er skabt med omtanke for krop, sind & sjæl og som kan benyttes til alt fra holdundervisning til privat behandling. Her finder du lyse flotte trægulve, en skøn atmosfære, tid til te og udstyr til diverse holdaktiviteter og foredrag. Kom forbi og mærk efter!