Nyheder fra Studio Ribe & Line Fricke Yoga

Hos Studio Ribe i hjertet af Ribe finder du ugentlige yoga timer, yoga forløb, workshops og events. Læs mere om Studio Ribe her.

 

IMG_3742.JPG

Yoga forløb

Sæt din intention for dette efterår og manifester den igennem en stabil og vedholdende praksis guidet af Line Fricke. Løbende tilmelding er mulig. 

om.jpg

Hvad er Yoga?

Er du interesseret i at vide mere om hvad yoga egentligt er og hvordan du kan berige dit liv ved at starte en yoga praksis?

IMG_4872.jpg

Leje af Lokaler i hjertet af Ribe

Studio Ribe er ikke bare et yoga studio. Det er et "rum", der er skabt med omtanke for krop, sind & sjæl og som kan benyttes til alt fra holdundervisning til privat behandling.

Her finder du lyse flotte trægulve, en skøn atmosfære, tid til te og udstyr til diverse holdaktiviteter og foredrag. Kom forbi og mærk efter! 

 
 

Skærmbillede 2017-09-18 kl. 15.27.28.png

MediYoga drop-in

MediYoga / medicinsk yoga mod stress/udbrændthed, depression, søvnforstyrrelser, rygproblemer, migræne/hovedpine, hjerte og luftvejsproblemer. Et hold hvor alle kan være med.  Også hvis du bare brug for mere indre ro, energi og øget velvære fysisk og psykisk.

Instruktør Adelena byder dig velkommen til at droppe ind hver onsdag eftermiddag 16.45 - 18.00 (med tilmelding)

Skærmbillede 2017-09-18 kl. 15.29.46.png

Drop-in hold 

Så starter vi sæsonens drop-in hold, hvor du uforpligtende kan deltage i en enkelt yogatime når kalenderen tillader det.

Hver tirsdag og torsdag fra kl 16-17 er der blid yoga, hvor begyndere kan deltage. Tilmelding ikke nødvendig men vi har maks 10-12 pladser hos Studio Ribe.

Skærmbillede 2017-11-06 kl. 11.26.32.png

Yin Yoga & Klaverspil 

Studio Ribe inviterer til restituerende yin yoga & live klavespil: en kombination af forløsnende yin yoga, afslappende restorativ yoga & fornyende klaverspil. En oplevelse for krop, sind & sjæl.

19. november 18.00 - 19.30