Efterårssæsonen 2018

Holdene for efterårssæsonen er nu klar - meld dig allerede nu og bind dig til en stabil praksis, der giver mere stabilitet i tilværelsen fysisk & mentalt. Er du i tvivl om, hvilket hold du skal på så er du mere end velkommen til en snak med Line: 51 93 25 55 / studioribe@gmail.com.

Se oversigten herunder og læs mere om de enkelte hold via knappen.

Document-page-001 (6).jpg
DSC_0374.jpg

Solskin & Sommer yoga er tilbage 

For 3. år i træk tilbyder Line Fricke uformelle sommeryoga sessioner udenfor. Alle kan være med.
NB ingen sommeryoga i uge 31, hvor der er Studio Ribe Yoga Dage i studiet i stedet.

Sommeryoga.png

DSC_0206 (1).jpg

Drop ind til Restorativ Yin Yoga & Meditation  sommeren over - hver onsdag kl 15.15 - 16.30

Som kontrast til sommerens høje energi-niveauer, kan du hver onsdag  i juli og august deltage i en nærende praksis bestående af Restorativ Yin Yoga & Meditation  indenfor hos Studio Ribe. Vi starter 4.juli (aflyst i uge 31).


1399215893262.jpeg

GLAD MOR - 8 ugers forløb 

Opstart: 24. august

GLAD MOR er træning for både mor og barn.
Her hjælper Fys Lotte Topholm dig med at finde din krop igen, gennem hensigtsmæssige øvelser og udstræk.
Baby vil også være med i nogle af træningsøvelserne og vi snakker om gode motoriske lege/øvelser som følger deres udvikling. Små hold, maks 8 deltagere.

 -Udstyr til træning har vi på stedet.
- Der er plads til barnevognen i gården foran vinduerne. 


Leje af Lokaler i hjertet af Ribe

Studio Ribe er ikke bare et yoga studio. Det er et "rum", der er skabt med omtanke for krop, sind & sjæl og som kan benyttes til alt fra holdundervisning til privat behandling. Her finder du lyse flotte trægulve, en skøn atmosfære, tid til te og udstyr til diverse holdaktiviteter og foredrag. Kom forbi og mærk efter! 

IMG_4872.jpg
151691.jpg

Gravidtræning - 6 ugers forløb 

Opstart 9. august

Meld dig til 6 ugers gravidtræning med den dygtige fys Lotte Topholm. Hun vil guide dig til, at mærke din krop og finde mere  balance i dig selv. Du lærer at bruge vejrtrækningen til at finde ekstra energi, nærvær og afspænding. Alt sammen noget som du vil få stor glæde af til din fødsel. Små hold, maks 8 deltagere.


om.jpg

Hvad er Yoga?

Er du interesseret i at vide mere om hvad yoga egentligt er og hvordan du kan berige dit liv ved at starte en yoga praksis?