Søndags Terapi i Maj - Restorativ Yoga og Live Klavermusik

  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark

Tjek ud fra weekendens gøremål og dagligdagens ræs når Studio Ribe denne søndag inviterer til Søndags Terapi med blid Yoga, restituering og musik-terapi spillet af Karsten Hesse. Instruktør Line Fricke vil guide dig igennem workshoppen og hjælpe til at du får løst op for de spændinger i krop & sind der opsamles i en travl hverdag.

Vi slutter af med en lang afspænding der efterlader os balancerede og med mere ro i krop & sind til en god start på en ny uge.

Session 1: 15.00 - 16.30

Session 2: 17.00 - 18.30


Deltagelse: 150 kroner inkl. te & lån af udstyr - 10 pladser på hver session med fokus til den enkelte

Kontakt: studioribe@gmail.com


Mere om blid Yoga & Restorativ Yoga

Til denne søndags terapi arbejder vi med blid yoga for at løsne op i spændinger samt for at komme “ud af vores travle hoveder og ind i vores loyale kroppe”. Vi bevæger os herefter ind i restorative yoga stillinger hvor kroppen får lov til at komme ind i en unik form for hvile. Netop denne tilstand virker terapeutisk og hjælper kroppen til at heale sig selv og restituere. Restorativ yoga hjælper os til at skabe balance i vores nervesystem og til at krop og sind bliver forenet hvilket kan hjælpe os af med symptomer som stress, depression, angst, søvnløshed, muskelspændinger og forhøjet blodtryk. Det booster også immunforsvaret og genoplader vores batterier fysisk som mentalt.