NB: Holdskemaet er blevet lidt opdateret per 9.8 - denne version er nu endelig. 

Holdforløb og drop-in hold

Hos Studio Ribe har vi primært Yoga forløb, hvor du praktiserer på samme hold hver uge. Der er maks 10 deltagere på hvert forløb og instruktøren har god mulighed for at fokusere på den enkelte. Her er både plads til dig, der med hjælp fra instruktøren og din egen vedholdenhed gerne vil udvikle din yoga praksis, og til dig der bare vil koble af fra omverdenen og koble ind til dagens praksis på din måtte. 

Vi tilbyder også drop-in klasser (i grå forneden), hvor du mere uformelt kan droppe ind som din kalender tillader det. Tilmeld dig på foran for at sikre dig en plads - tilmelding på Rise & Shine er påkrævet. Du kan efter forløbenes start også få lov til at  droppe ind på disse hold, hvis de ikke er fyldte.  

Læs mere om de forskellige hold og former for yoga under holdbeskrivelser og tilmelding.

Der vil løbende dukke fredagshold og weekend-events op på skemaet, hold øje under Workshops & Events.


Begynder?

For begyndere eller for dig, der bare gerne vil praktisere yoga med lavt tempo (dette betyder ikke ren afslapning, kun lavere fysisk tempo) anbefaler vi Mindful Yoga eller Yin Yoga. Flow Yoga og Ashtanga Yoga er fysisk mere krævende. 

Drop-in hold er designet så alle kan være med, morgen drop-in hold er som regel mere aktive end eftermiddags drop-in hold. 

Alle hold hos Studio Ribe inkluderer meditation og vejrtrækningsøvelser (pranayama)

Yoga for krop, sind og sjæl.  

Læs mere om de forskellige hold og former for yoga under holdbeskrivelser og tilmelding