Yoga holdforløb med Line Fricke vinter & forår 2019

Hos Studio Ribe har vi forløb, hvor du praktiserer på samme hold hver uge. Der er maks 11 deltagere på hvert forløb og instruktøren har god mulighed for at fokusere på den enkelte og vi kan lære hinanden at kende. Yoga er en praksis, der tager tid & tålmodighed, hvorved det kan bringe os vedvarende effekt af øget mentalt & fysisk velvære.

Her er både plads til dig, der med hjælp fra instruktøren og din egen vedholdenhed gerne vil udvikle og avancere din yoga praksis, og til dig der bare vil koble af fra omverdenen og koble ind til dagens praksis på din måtte.

Du kan læse mere om de forskellige hold og former for yoga samt tilmelde dig under holdbeskrivelser

Som noget nyt vil der udvalgte torsdage aftener være Holistisk Yoga fordybelse med 2 1/2 times praksis, hvor vi sammen vil dykke dybere i østens holistiske visdom. Der er 3 udvalgte temaer, som 1 tema per gang, vil blive introduceret  filosofisk, teoretisk & praktisk (uge 1, 3, 7, 13, 15, 17, 19, 23, 25).
Du kan melde dig 1 enkelt gang, 3 gange eller alle gangene som et fast hold. Læs beskrivelserne og tilmeld dig her.

Document-page-001 (17).jpg

Drop-ind Yoga

Vi tilbyder ikke faste drop-ind hold men hvis der er plads på de enkelte hold, må du gerne droppe ind. Mindful Yoga, Yin Yoga & restorativ yoga er oplagt for nybegyndere. Klassisk Yoga og Yin Yang Flow er mere fysisk udfordrende. Tilmelding: 51 93 25 55.

Pris: 100 kr/time inkl. te & udstyr