Back to All Events

Yoga i Toftlund: Mindful Yoga praksis


Mindful Yoga - en praksis i at finde mere balance i både kroppen & sindet.

NB: Dette nye hold finder sted i hjertet af Toftlund (se adresse under praktisk info).

i 2019 fortsætter holdet hver onsdag aften - du er velkommen til at droppe ind de sidste gange i 2018 for 100 kr/gang og se om holdet er noget for dig.

1-Mediyoga-Medisinsk-Yoga-Oslo-Asker-Drammen-Yogis-world-e1410273804403.jpg

Mindful Yoga er en blid yogaform baseret på traditionel Hatha yoga, tilsat inspiration og visdom fra Mindfulness. Igennem praksis af mindful yoga kan vi reducere de mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en stresset hverdag og skabe mere balance i krop & sind. 

Centralt i yogafilosofien ligger konceptet "mindfulness", at forene krop & sind i nuet, og på dette yogahold er mindfulness ligeledes en central del. Undervejs i forløbet vil du blive præsenteret for de forskellige dele af yogaens elementer og vi arbejder både med blide fysiske øvelser, restorative øvelser, mindfulness meditationer og vejrtrækning. 

Vi afslutter hver time med en lækker afspænding (Shavasana) for krop, sind & sjæl, hvor instruktøren tilbyder "hands-on" justering for en optimal afslapning og restituering.

Løbende tilmelding er mulig efter opstart ved ledige pladser, men yoga praksis er netop en PRAKSIS, der kræver vedholdenhed og disciplin. Mentalt styrker vi vores koncentration og vores evne til at være nærværende, fysisk styrker vi vores udholdenhed, balance og vejrtrækning - netop igennem en ugentligt praksis vil du opleve den styrkende effekt på mange aspekter af dig selv.


Praktisk Info

Lokation: i Multisalen (ved siden af biblioteket), Toldbodgade 8, Toftlund.

Forløb: Start 31. oktober - slut 19. december (8 gange i alt)

Tidspunkt: 18.15 - 19.30

Niveau: Alle

Underviser: Line Fricke

Antal deltagere: mindst 5 maks 15

Pris: 700 kroner/8 gange
100 kr/gang

Betaling: Betaling til Toftlund bibliotek - du vil modtage praktisk info inden holdstart

Medbring: Behageligt tøj, evt. varme strømper til afslapningen, vand, evt. udstyr (Line har et antal tæpper & måtter til udlån - giv besked ved tilmelding, hvis du skal låne udstyr)

Tilmelding: Til studioribe@gmail.com / 51932555 eller brug formularen på hjemmesiden www.studioribe.com (herunder)

Navn *
Navn

DSC_0374.jpg

Underviser
Instruktør Line Fricke underviser i at guide dig tilbage til din krop og til din praksis i at leve bedre. At leve med balance er en praksis og Line vil med åbenhed, forståelse & medfølelse guide dig igennem østens teknikker. Hun har praktiseret yoga, mindfulness & meditation i over 7 år og undervist på fuld tid i 3 år. Hun er ejer af Yoga Studio Ribe hvor du også er velkommen til at komme og praktisere med.