Back to All Events

NYT Toftlund hold: Mindful Yoga praksis


Mindful Yoga - en praksis i at finde mere balance i både kroppen & sindet.

NB: Dette nye hold finder sted hveranden uge i hjertet af Toftlund (se adresse under praktisk info). 5. september, 19. september og 3. oktober 2018.
Efter uge 42 vil holdet fortsætte frem til jul hvis der er efterspørgsel. 

1-Mediyoga-Medisinsk-Yoga-Oslo-Asker-Drammen-Yogis-world-e1410273804403.jpg

Mindful Yoga er en blid yogaform baseret på traditionel Hatha yoga, tilsat inspiration og visdom fra Mindfulness. Igennem praksis af mindful yoga kan vi reducere de mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en stresset hverdag og skabe mere balance i krop & sind. 

Centralt i yogafilosofien ligger konceptet "mindfulness", at forene krop & sind i nuet, og på dette yogahold er mindfulness ligeledes en central del. Undervejs i forløbet vil du blive præsenteret for de forskellige dele af yogaens elementer og vi arbejder både med blide fysiske øvelser, restorative øvelser, mindfulness meditationer og vejrtrækning. 

Vi afslutter hver time med en lækker afspænding (Shavasana) for krop, sind & sjæl, hvor instruktøren tilbyder "hands-on" justering for en optimal afslapning og restituering.


Praktisk Info

Lokation: i Multisalen (ved siden af biblioteket), Toldbodgade 8, Toftlund.

Dage: 5. september, 19. september og 3. oktober 2018.

Tidspunkt: 18.15 - 19.30

Niveau: Alle

Underviser: Line Fricke

Antal deltagere: mindst 5 maks 14

Pris: 100 kroner per gang,
(vi har et antal tæpper & måtter til udlån)

Tilmelding anbefales:

Navn *
Navn
Hvilke onsdage ønsker du at deltage

DSC_0374.jpg

Underviser
Instruktør Line Fricke underviser i at guide dig tilbage til din krop og til din praksis i at leve bedre. At leve med balance er en praksis og Line vil med åbenhed, forståelse & medfølelse guide dig igennem østens teknikker. Hun har praktiseret yoga, mindfulness & meditation i over 7 år og undervist på fuld tid i 3 år. Hun er ejer af Yoga Studio Ribe og har undervist hos Klinik for Fysioterapi i 2 år.