Back to All Events

Fuldt booket. Rødding hold: Mindful Yoga praksis - løbende tilmelding mulig

Mindful Yoga - en praksis i at finde mere balance i både kroppen & sindet.

Mindful Yoga er en blid yogaform baseret på traditionel Hatha yoga, tilsat inspiration og visdom fra Mindfulness. Igennem praksis af mindful yoga kan vi reducere de mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en stresset hverdag og skabe mere balance i krop & sind. 

Centralt i yogafilosofien ligger konceptet "mindfulness", at forene krop & sind i nuet, og på dette yogahold er mindfulness ligeledes en central del. Undervejs i forløbet vil du blive præsenteret for de forskellige dele af yogaens elementer og vi arbejder både med blide fysiske øvelser, restorative øvelser, mindfulness meditationer og vejrtrækning. 

Vi afslutter hver time med en lækker afspænding (Shavasana) for krop, sind & sjæl, hvor instruktøren tilbyder "hands-on" justering for en optimal afslapning og restituering.

 


Praktisk Info

Lokation: Klinik for Fysioterapi, Søndergyden 15, Rødding

Periode: Onsdage fra 9. januar - 10. april
*Holdet er aflyst i uge 9

Tidspunkt: 16.00 - 17.25

Niveau: Alle

Underviser: Line Fricke

Antal deltagere: mindst 5 maks 15

Pris: 1300 kroner


*
med henvisning fra din læge til fysioterapi, kan du modtage reduceret pris.


1-Mediyoga-Medisinsk-Yoga-Oslo-Asker-Drammen-Yogis-world-e1410273804403.jpg

Tilmelding:

Kontakt Klinik for Fysioterapi Rødding

74 84 25 26

 roedding-fys@live.dk


Skærmbillede 2018-12-06 kl. 12.56.16.png

Underviser
Instruktør Line Fricke underviser i at guide dig tilbage til din krop og til din praksis i at leve bedre. At leve med balance er en praksis og Line vil med åbenhed, forståelse & medfølelse guide dig igennem østens teknikker. Hun har praktiseret yoga, mindfulness & meditation i over 7 år og undervist på fuld tid i 3 år. Hun er ejer af Yoga Studio Ribe, hvor du også er velkommen til at komme og praktisere med.