Back to All Events

Drop ind til Klassisk Yoga for alle


  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)

Begynd eller fortsæt din yogapraksis og "din rejse til selvet". I dette yogaforløb, vil vi fordybe os i en praksis inspireret af traditionel hatha yoga - en praksis bestående af vejrtræknings-øvelser, yoga-stillinger, små flows som sol-hilsnen, afspænding og meditation.

Instruktør Line Fricke vil guide dig ind i din krop og hver uge byder på en udfordrende fysisk praksis bestående af siddende, stående og liggende yogastillinger.

Her er plads til alle og vi praktiserer i vores eget tempo: øvelserne kan justeres, hvis du har skavanker eller gøres mere udfordrende, til dem der har mod på det. Hvis du er meget udfordret fysisk eller ønsker en blid praksis, anbefaler vi, at du deltager i Mindful Yoga (torsdage), da vi igennem Klassisk Yoga vil søge til grænsen af vores komfortzone - og formentligt også forlade den engang i mellem. Netop her, er det interessant at observere os selv og erfare hvordan vi kan bruge vejrtrækningen til at regulere og berolige.

Du vil bestemt blive både stærkere, smidigere og udvide din udholdenhed.

Hos Studio Ribe tilbyder vi små hold og en hyggelig intim Yoga atmosfære.


Praktisk Info

Dag: mandage

Tidspunkt: 15.00 - 16.30

Periode: fra onsdag 9. januar - onsdag 10. april

Deltagere: Mindst 5 maks 11 

Pris: 100 kr/gang

*Prisen er inkl.:

- Alt udstyr
- Vand og te i vores hyggelige reception


Tilmelding

Spm: kontakt Line

studioribe@gmail.com / 51 93 25 55