Back to All Events

Holdet er pt. fyldt - Klassisk Yoga for alle

  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)

Fortsæt eller begynd din yogapraksis og "din rejse til selvet". I dette yogaforløb, vil vi fordybe os i en praksis inspireret af traditionel Hatha Yoga: en praksis bestående af vejrtræknings-øvelser, yoga-stillinger, små flows som sol-hilsnen, afspænding og meditation.

Instruktør Line Fricke vil guide dig ind i din krop og hver uge byder på en fysisk praksis bestående af siddende, stående og liggende yogastillinger. 

Her er plads til alle og vi praktiserer i vores eget tempo: øvelserne kan justeres, hvis du har skavanker eller gøres mere udfordrende, til dem der har mod på det. Hvis du er meget udfordret fysisk eller ønsker en blid praksis, anbefaler vi, at du deltager i Mindful Yoga eller Restorativ Yoga, da vi igennem Klassisk Yoga vil søge til grænsen af vores komfortzone - og formentligt også forlade den engang i mellem. Netop her, er det interessant at observere os selv og erfare hvordan vi kan bruge vejrtrækningen til at regulere og berolige. Du vil bestemt blive både stærkere, smidigere og udvide din udholdenhed.

Fokus på alle hold hos Studio Ribe er at reducere de mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en stresset hverdag og styrke samt skabe mere balance i både krop & sind. Hos Studio Ribe tilbyder vi små hold og en hyggelig intim Yoga atmosfære.


Praktisk Info

Dag: Mandag

Tidspunkt: 15.00 - 16.30

Periode: Uge 39, mandag 24. september - uge 51, mandag 17. december*
Aflyst i uge 42

Deltagere: Mindst 5 maks 12 

Pris: 1100*

Prisen er inkl. alt udstyr, varm te i vores hyggelige reception og hvis du bliver forhindret kan du op til 2 gange bytte din time så du ikke misser din ugentlige praksis.


Tilmelding

Navn *
Navn

Spm: kontakt Line

studioribe@gmail.com / 51 93 25 55