Back to All Events

HOLDET ER PT. FYLDT! Forløb: Flow Yoga Level II - Tirsdage


  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)
DSC_0174 (1).jpg

Flow Yoga

Level II


Kender du allerede lidt til yoga og måske har du allerede praktiseret FLOW YOGA før? Så er dette holdet for dig. Hver time vil byde på et kreativt flow bygget op omkring Surya Namaskara A og B (solshilsnerne) og tempoet højnes igennem timen. Vi afslutter hver time med en lækker afspænding (Shavasana) for krop, sind & sjæl, hvor instruktøren tilbyder "hands on" justeringer for den ultimative restituering. 

Forvent en dynamisk yoga stil (også kendt som Vinyasa), hvor vi kæder stillinger sammen og bevæger os i takt med vores vejrtrækning. Igennem FLOW YOGA skaber du styrke, fleksibilitet og mere ro.

Fokus på alle hold hos Studio Ribe er at reducere de mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en stresset hverdag og skabe mere balance i krop & sind. Hos Studio Ribe tilbyder vi små hold med fokus på den enkelte (maks 10 pladser).


Periode: Tirsdage fra 19. september - 6. december

Tidspunkt: Hver tirsdag 17.30 - 18.45

Niveau: Mellem - Intenst

Underviser: Line Fricke

Antal deltagere: mindst 5 maks 10

Pris: 800 kr* for hele perioden

*Prisen er inkl. lån af udstyr og betaling sker ved forløbets start (kan betales af 2 rater)

2 af timerne i forløbet kan byttes til en Drop-In time på skemaet uden beregning. Yderligere drop in er 50 kr/time for yogier, der allerede er tilmeldt forløb (normalpris 80 kroner/time).

Drop-in mulig på dette hold, hvis der er plads efter forløbets start (80 kr/gang)